10 рецептів салатів з грибів: святкові та пісні

10 рецептів салатів з грибів: святкові та пісні

Салати з грибів сміливо прикрасять не тільки святковий, але й обідній щоденний стіл. Маслюки, підберезники, печериці, лисички – найчастіші складові смачних закусок. Рецепти салатів з грибами дозволяють урізноманітнити святкове меню. Пікантну закуску можна готувати впродовж року, використовуючи не тільки свіжі, але й мариновані гриби. Такі салати можуть бути дуже ситними, але також ви зможете знайти … Читати далі

Класичний рецепт штруделя з яблуками

Ця ніжна випічка з ароматною начинкою ідеально доповнить ваше чаювання. Теплий штрудель із пряною корицею та солодкими яблуками особливо смачний із гарячим напоєм, коли за вікно стає холодно. Цей класичний рецепт штруделя стане вашим улюбленим!  Інгредієнти:  Яблука – 3 шт. Листкове тісто – 500 г Цукор – 5 стол. л. Волоські горіхи – 0.5 скл. … Читати далі

Гарбузові оладки з манкою – швидкий рецепт зі смаком осені

Повітряні та м’які оладки, а завдяки кориці ще й дуже ароматні. Справжні осінні оладки, які варто приготувати, якщо вдома завалявся гарбуз. Рецепти з гарбуза завжди дуже смачні та сповненні ароматом осені.  Інгредієнти:  Почищений гарбуз – 500 г Яйця – 2 шт. Сіль – 1 щіпка Цукор – 2 ст. л. Кориця – до смаку Манка … Читати далі

Смачна мусака: 5 найкращих рецептів

Приготувати страву, традиційну в країнах Балканського півострова – регіону, який має багату історію – це відкрити для себе автентичний, багатий смак арабської кухні. Мусака – це відома страва Балкан і Близького сходу. Готується вона з овочами або фаршем. Рецепт мусаки має варіації, але в складі кожного з них обов’язково є баклажани, незмінним також залишається принцип … Читати далі

11 рецептів випічки на будь-який смак: найсмачніша добірка

Випічка – це аромати на весь будинок, затишок, смачний чай і святкова радість. Замішуючи тісто, господиня вкладає в нього любов, найсвітліші думки й добрі побажання. Такі смаколики завжди можуть потішити, як гостей, так і сім’ю, адже випічка має багато різних варіацій: різноманітне тісто та всілякі начинки. До того ж випічку можна приготувати, як для тих, … Читати далі

10 рецептів страв з гарбуза — найсмачніша добірка

Гарбуз — це осінній овоч, який відрізняється своєю універсальністю. З одного гарбуза без проблем виходить комплексне меню плюс заготовки про запас. Страви з гарбуза дуже різноманітні, кожна господиня зможе знайти щось особливе. Супи-п’юре, випічка, запіканки та десерти — це все можна приготувати з гарбуза. Рецепти з гарбуза — це завжди корисно, адже цей продукт містить … Читати далі

Топ-10 рецептів других страв — найкраща добірка

Другі страви — основа раціону кожної сім’ї. У кожній кухні світу таких домашніх варіантів приготування – сотні й тисячі. Залежно від уподобань другі страви можуть складатися лише з м’яса або ж тільки з овочів. У кожної господині є свої рецепти других гарячих страв, які вона використовує найчастіше, але з часом вони набридають, і хочеться чогось … Читати далі

Що приготувати на вечерю: 10 смачних рецептів

Вечеря – це не просто споживання їжі, а особливий ритуал у колі близьких людей або друзів. Але часто ми не можемо придумати, щоб приготувати такого, аби зробити закінчення дні трішки кращим. Адже вечері можна надати особливу атмосферу і настрій, якщо правильно вибирати страви для приготування і підходити до процесу готування з душею.  Ми підготували добірку … Читати далі

Топ-10 рецептів омлету

У багатьох може виникнути запитання, чим рецепт омлету омлет відрізняється від звичайної яєчні? Омлет збовтують в однорідну масу, у другому випадку яйце акуратно розбивають на сковорідку, щоб жовток зберіг свою форму. Ця смачна страва припадає до смаку багатьом. Адже омлет – це страва, яку можна дуже швидко приготувати. Тому його часто готують саме на сніданок, … Читати далі

Топ-10 рецептів з кабачків

Кабачок – універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч смачних страв. Цей овоч містить у собі багато корисних речовин та вітамінів, які роблять страв з нього ще й корисними.  Завдяки нейтральному смаку, кабачок щоразу розкривається новими нотками, в залежності від використовуваних інгредієнтів і варіацій в приготуванні. Кабачки гармонійні й в м’ясному меню, і з десертними … Читати далі