Гарбузові оладки з манкою – швидкий рецепт зі смаком осені

Повітряні та м’які оладки, а завдяки кориці ще й дуже ароматні. Справжні осінні оладки, які варто приготувати, якщо вдома завалявся гарбуз. Рецепти з гарбуза завжди дуже смачні та сповненні ароматом осені. 

Інгредієнти: 

  • Почищений гарбуз – 500 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Кориця – до смаку
  • Манка – 150 г
  • Борошно – 2-3 ст. л.
  • Олія – 2-3 ст. л

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз натріть на великій тертці. Додайте яйця, сіль, цукор, корицю і манку. Перемішайте.
  2. Частини засипайте борошно і перемішайте. Залиште тісто на 20-30 хвилин за кімнатної температури, після ще раз перемішайте.
  3. Сковорідку змастіть олією і розігрійте на середньому вогні. Обсмажуйте оладки по кілька хвилин з кожного боку, щоб вони добре зарум’янилися.