Повітряні та м’які оладки, а завдяки кориці ще й дуже ароматні. Справжні осінні оладки, які варто приготувати, якщо вдома завалявся гарбуз. Рецепти з гарбуза завжди дуже смачні та сповненні ароматом осені.
Інгредієнти:
- Почищений гарбуз – 500 г
- Яйця – 2 шт.
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор – 2 ст. л.
- Кориця – до смаку
- Манка – 150 г
- Борошно – 2-3 ст. л.
- Олія – 2-3 ст. л
Спосіб приготування:
- Гарбуз натріть на великій тертці. Додайте яйця, сіль, цукор, корицю і манку. Перемішайте.
- Частини засипайте борошно і перемішайте. Залиште тісто на 20-30 хвилин за кімнатної температури, після ще раз перемішайте.
- Сковорідку змастіть олією і розігрійте на середньому вогні. Обсмажуйте оладки по кілька хвилин з кожного боку, щоб вони добре зарум’янилися.