Π’ΠΎΠΏ-10 Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Ρ–Π² Π· ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π²

ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ – ΡƒΠ½Ρ–Π²Π΅Ρ€ΡΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚, Π· якого ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π±Π΅Π·Π»Ρ–Ρ‡ смачних страв. Π¦Π΅ΠΉ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒ Ρƒ собі Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ корисних Ρ€Π΅Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠ½ Ρ‚Π° Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½Ρ–Π², які Ρ€ΠΎΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒ страв Π· нього Ρ‰Π΅ ΠΉ корисними. 

Завдяки Π½Π΅ΠΉΡ‚Ρ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠΌΡƒ смаку, ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ Ρ‰ΠΎΡ€Π°Π·Ρƒ Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π½ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ Π½ΠΎΡ‚ΠΊΠ°ΠΌΠΈ, Π² залСТності Π²Ρ–Π΄ використовуваних Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π² Ρ– Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Ρ†Ρ–ΠΉ Π² ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ–. ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π³Π°Ρ€ΠΌΠΎΠ½Ρ–ΠΉΠ½Ρ– ΠΉ Π² ΠΌ’ясному мСню, Ρ– Π· дСсСртними спСціями. Π‡Ρ… ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° їсти сирим, смаТити, Π·Π°ΠΏΡ–ΠΊΠ°Ρ‚ΠΈ, Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ. Π† Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΌΠ°Ρ€ΠΌΠ΅Π»Π°Π΄ Ρ– Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΡ‚ΠΈ.Β Π‘Ρ‚Ρ€Π°Π²ΠΈ Π· ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² Π΄ΠΈΠ²ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ ΡΠ²ΠΎΡ”ΡŽ Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ.


Ми ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π»ΠΈ Π½Π°ΠΉΡΠΌΠ°Ρ‡Π½Ρ–ΡˆΡ– Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ Π· ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² Π½Π° Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-який смак, які ΠΏΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡΡΡ‚ΡŒ як Π±ΡƒΠ΄Π΅Π½Π½ΠΈΠΉ, Ρ‚Π°ΠΊ Ρ– святковий стіл.

ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ Ρ–Π· сиром Ρƒ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ–

Π‘ΠΎΠΊΠΎΠ²ΠΈΡ‚Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π· ΡΠΈΡ€Π½ΠΎΡŽ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ Ρ– ΡΠΈΡ€Π½ΠΎΡŽ ΡΠΊΠΎΡ€ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ. Цю страву ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π²Π²Π°ΠΆΠ°Ρ‚ΠΈ Π²Π΅Π³Π΅Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π°Π½ΡΡŒΠΊΠΎΡŽ Ρ– Π΄Ρ–Ρ”Ρ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΎΡŽ, Π°Π»Π΅ ΡΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π²ΠΎΠ½Π° Ρ– ΠΌ’ясоїдам.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ – 2 ΡˆΡ‚.
  • Π‘ΠΈΡ€ – 150 Π³
  • Яйця – 1 ΡˆΡ‚.
  • Π’Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ сир – 50 Π³
  • ΠšΡ€Ρ–ΠΏ – Π·Π° смаком
  • Часник – 3 Π·ΡƒΠ±Ρ‡.
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком
  • Рослинна олія – 1 стол.Π».

Бпосіб приготування:

  1. Π‘ΠΏΠΎΡ‡Π°Ρ‚ΠΊΡƒ ΠΏΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ, Π° ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΡƒΠ·Π΄ΠΎΠ²ΠΆ Π½Π° 2 частини. Π’Π΅ΠΏΠ΅Ρ€ Π· ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΡ— частини Π°ΠΊΡƒΡ€Π°Ρ‚Π½ΠΎ лоТкою Π²ΠΈΠΉΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ сСрСдинку, Ρ‰ΠΎΠ± сформувалися β€œΡ‡ΠΎΠ²Π½ΠΈΠΊΠΈβ€.Β 
  2. ВисиптС Π² миску Π· високими Π±ΠΎΡ€Ρ‚Π°ΠΌΠΈ сир, Π²Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ яйцС, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΡΡ–Π»ΡŒ, ΠΊΡ€Ρ–ΠΏ Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½ΠΈΠΉ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· прСс часник.Β 
  3. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ-Ρ‡ΠΎΠ²Π½ΠΈΠΊΠΈ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π΄Π΅ΠΊΠΎ, застСлСнС Ρ„ΠΎΠ»ΡŒΠ³ΠΎΡŽ Π°Π±ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ°ΠΏΠ΅Ρ€ΠΎΠΌ, Π·ΠΌΠ°Π·Π°Π½ΠΈΠΌΠΈ Ρ€ΠΎΡΠ»ΠΈΠ½Π½ΠΎΡŽ ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ.Β 
  4. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ сирну Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΡƒ. Π—Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ посиптС Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΡƒ Π½Π°Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈΠΌ Π½Π° Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ– Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΌ сиром. Π‘ΠΈΡ€ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ взяти Π½Π΅ Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ, Π°, Π½Π°ΠΏΡ€ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄, Π±Ρ€ΠΈΠ½Π·Ρƒ Π°Π±ΠΎ сулугуні.
  5. Π’Ρ–Π΄ΠΏΡ€Π°Π²Ρ‚Π΅Β  ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π² Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ, ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚Ρƒ Π΄ΠΎ 160 градусів. Час випікання 40 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Π§Π΅Ρ€Π΅Π· 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Ρƒ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π΄ΠΎ 180 градусів, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ вкрилися ΠΊΡ€Π°ΡΠΈΠ²ΠΎΡŽ ΡΠΊΠΎΡ€ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ. Π‘Π°ΠΌΠ΅ Π· Ρ†Ρ–Ρ”Ρ— скоринці ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π²ΠΈΠ·Π½Π°Ρ‡ΠΈΡ‚ΠΈ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π². Π‘Π°ΠΌΡ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π·Π° Ρ†Π΅ΠΉ час ΡΡ‚Π°Π½ΡƒΡ‚ΡŒ ΠΌ’якими, Π°Π»Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Ρ€ΠΈΠΌΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρ—Ρ… Π² Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ– Π½Π΅ Π²Π°Ρ€Ρ‚ΠΎ, Ρ‰ΠΎΠ± Π²ΠΎΠ½ΠΈ Π½Π΅ розвалилися.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΈΠΉ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ Π½Π° сковорідці

Π‘ΠΎΠΊΠΎΠ²ΠΈΡ‚ΠΈΠΉ, яскравий ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ Π½Π° сковороді – швидко Ρ– смачно! Π¦Π΅ΠΉ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ як Π³Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€ Π΄ΠΎ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-якої ΠΌ’ясної страви, Π²Ρ–Π΄Π²Π°Ρ€Π΅Π½ΠΎΡ— Π°Π±ΠΎ ΠΏΠ°Ρ€ΠΎΠ²ΠΎΡ— Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π°Π±ΠΎ ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ–.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠœΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ – 1 ΡˆΡ‚.
  • Часник – 1 Π·ΡƒΠ±Ρ‡.
  • Боняшникова олія – 2 стол.Π».
  • МайонСз – 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½.Π».
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠ° – Π·Π° смаком
  • ΠšΡ€Ρ–ΠΏ – Π·Π° смаком

Бпосіб приготування:

  1. ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅, ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково ΠΏΡ€ΠΎΡΡƒΡˆΡ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΡƒΡ…ΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ Ρ€ΡƒΡˆΠ½ΠΈΠΊΠΎΠΌ. НаріТтС ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ, Ρ‚ΠΎΠ²Ρ‰ΠΈΠ½Π° ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ близько 1 сантимСтра.
  2. Π ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ сковороду, Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΈΠ²ΡˆΠΈ Ρ—Ρ— ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ, Π° ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Ρ– Π±Π΅Π· Π½Π΅Ρ—. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΠ°Ρ€ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– підсмаТтС ΠΎΠ΄Π½Ρƒ сторону Π΄ΠΎ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎΡ— Ρ€ΡƒΠΌ’яності.
  3. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ Π½Π° Ρ–Π½ΡˆΡƒ сторону Ρ– смаТтС Π· Ρ–Π½ΡˆΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ, ΠΏΠΎΠΊΠΈ Π²ΠΈΠ»ΠΊΠ° Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π²Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΠΈ Π² ΠΊΡ€Π°ΠΉ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠ° Π±Π΅Π· особливих Π·ΡƒΡΠΈΠ»ΡŒ. ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π΅Π½ Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠ°Ρ‚ΠΈΡΡ Π² стадії аль-Π΄Π΅Π½Ρ‚Π΅ (Π· ΠΌ’яким похрускуванням).
  4. ΠžΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Π΄ΡƒΡˆΡ–Ρ‚ΡŒ ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊ часнику, для Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎΠ³ΠΎ смаку ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° взяти ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ Π·ΡƒΠ±ΠΊΠΈ.Β 
  5. Всі обсмаТСні Π΄ΠΎ ступСня аль-Π΄Π΅Π½Ρ‚Π΅ кусочки ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠ° ΡΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ Π· ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ.
  6. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² часник, ΠΏΠΎΡΠΎΠ»Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄Ρ€Ρ–Π±ΠΊΠΎΡŽ солі.
  7. Π”Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ ΠΏΠΎΡ€ΡƒΠ±Π°ΠΉΡ‚Π΅ зСлСнь ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠΈ ΠΉ ΠΊΡ€ΠΎΠΏΡƒ – Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ– ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½ΠΎ Π²ΠΈΠΉΡ‚ΠΈ близько Π΄Π²ΠΎΡ… столових Π»ΠΎΠΆΠΎΠΊ. Або Π½Π° ваш смак – Ρ…Ρ‚ΠΎΡΡŒ Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅, Ρ…Ρ‚ΠΎΡΡŒ мСншС.
  8. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρƒ Π»ΠΎΠΆΠ΅Ρ‡ΠΊΡƒ Π³Π°Ρ€Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·Ρƒ, Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ Ρ– Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΡΡ‚Ρ€ΡƒΡΡ–Ρ‚ΡŒ, Ρ‰ΠΎΠ± вСсь вміст Ρ€Ρ–Π²Π½ΠΎΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Π»ΠΎΡΡ. ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Ρ– Π±ΡƒΡ‚ΠΈ Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΈΠΌΠΈ Π°Π±ΠΎ гарячими – Ρ‚Π°ΠΊ Π²ΠΎΠ½ΠΈ Π±ΡƒΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ виділяти сік.
  9. ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π²ΠΈΠ΄Ρ–Π»ΡΡ‚ΡŒ сік, який ΠΏΡ€ΠΈ ΡΡ‚Ρ€ΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ– Π·ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ Ρ– зСлСнню.

Π‘ΠΌΠ°ΠΆΠ΅Π½Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π· часником Ρ– сиром

ΠžΡ€ΠΈΠ³Ρ–Π½Π°Π»ΡŒΠ½Π° ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π΅Π²Π° Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Π° закуска Π· ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π². ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π· сиром ΠΏΡ–Π΄Ρ–ΠΉΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ як пСрСкус Π΄ΠΎ Π²Π΅Ρ‡Π΅Ρ€Ρ– Π°Π±ΠΎ святкового столу.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ – 400 Π³
  • Π’Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ сир – 200 Π³
  • Рослинна олія – 6 стол.Π».
  • МайонСз – 5 стол.Π».
  • ΠŸΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠ° – 1 Π³
  • Часник – 2 Π·ΡƒΠ±Ρ‡.

Бпосіб приготування:

  1. Π’ΠΈΠΌΠΈΡ‚Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΊΡ€ΡƒΠΆΠ΅Ρ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΡ— Ρ‚ΠΎΠ²Ρ‰ΠΈΠ½ΠΈ.Β 
  2. Π¨ΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² обсмаТтС  Π½Π° ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚Ρ–ΠΉ сковорідці Π· додаванням рослинної ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Π΄ΠΎ золотистої скоринки спочатку Π· ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ. Π‘ΠΌΠ°ΠΆΠΈΠΌΠΎ Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–.
  3. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ—Ρ… Π½Π° Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΉ Π±Ρ–ΠΊ Ρ– Π΄ΠΎΠΆΠ°Ρ€ΡŽΡ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ готовності ΠΉ ΠΌ’якості.Β 
  4. Π‘ΠΈΡ€ Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  5. Часник Π²ΠΈΠ΄Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· прСс, Π°Π±ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π½Π°Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½Π° Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ– Π°Π±ΠΎ ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΡ‚ΠΈ Π½ΠΎΠΆΠ΅ΠΌ.
  6. ΠŸΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΡƒ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²ΠΈ Π· ΡΠΊΠΈΡ…ΠΎΡΡŒ ΠΏΡ€ΠΈΡ‡ΠΈΠ½ ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΡƒ Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°ΡŽΡ‚ΡŒΡΡ,Β  ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π·Π°ΠΌΡ–Π½ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ—Ρ— ΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΎΠΌ. Π—ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ часник, сир, зСлСнь Π² Π³Π»ΠΈΠ±ΠΎΠΊΡ–ΠΉ мисці.
  7. Π—Π°ΠΏΡ€Π°Π²Ρ‚Π΅ всС ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ Ρ– Ρ€Π΅Ρ‚Π΅Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅. Π—Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠ° для ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°.
  8. Π¨ΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° плоску Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΡƒ ΠΎΠ΄Π½ΠΈΠΌ ΡˆΠ°Ρ€ΠΎΠΌ.
  9. На ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ обсмаТСний ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ сирної маси. МоТна ΠΏΡ–Ρ‚ΠΈ Π΄Π°Π»Ρ– ΠΉ укласти ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π² Ρ‚Ρ€ΠΈ ΡˆΠ°Ρ€ΠΈ, ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π΄Ρ€ΡƒΠ³ΠΈΠΉ ΡˆΠ°Ρ€ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ, Π° Ρ‚Ρ€Π΅Ρ‚Ρ–ΠΉ залишивши Ρ‚Π°ΠΊ.

ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Ρ–Π· Π·Π΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΠΎΠΌ Π½Π° сковорідці

ΠΠ°ΠΉΠΏΡ€ΠΎΡΡ‚Ρ–ΡˆΠ°, Π»Π΅Π³ΠΊΠ° страва Π· Π»Ρ–Ρ‚Π½Ρ–Ρ… ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π². Ця страва ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ для Π»Ρ–Ρ‚Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ мСню, ΠΊΠΎΠ»ΠΈ Ρ…ΠΎΡ‡Π΅Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‡ΠΎΠ³ΠΎΡΡŒ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎΠ³ΠΎ Ρ– простого.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠœΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ – 500 Π³
  • Π—Π΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ – 160 Π³
  • Рослинна олія – 3 стол.Π».
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком
  • Π‘Π°Π·ΠΈΠ»Ρ–ΠΊ – 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½.Π».
  • Π ΠΎΠ·ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ сухий – 0.5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½.Π».
  • ΠŸΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠ° – 5 Π³

Бпосіб приготування:

  1. ΠŸΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  2. Π‘ΠΊΠΎΠ²ΠΎΡ€ΠΎΠ΄Ρƒ Π· Ρ€ΠΎΡΠ»ΠΈΠ½Π½ΠΎΡŽ ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ поставтС Π½Π° вогонь. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ.
  3. Π—Π΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ ΠΏΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅, ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ Π²Ρ–Π΄ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π³ΠΎΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠΊ. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ Π΄ΠΎ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π². ΠžΠ²ΠΎΡ‡Ρ– ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ–, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ½ΠΈ одночасно Π΄Ρ–ΠΉΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ Π΄ΠΎ готовності. ВсС ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅. Π“ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Π΄ΠΎ напівготовності ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² близько 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.Β 
  4. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΡΡ–Π»ΡŒ, Π±Π°Π·ΠΈΠ»Ρ–ΠΊ, Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½, всС ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅. Π’ΡƒΡˆΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– ΠΏΡ–Π΄ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ Π΄ΠΎ готовності Ρ‰Π΅ 15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  5. Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠΈ ΠΏΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅.Β 
  6. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π΄ ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Π΅ΡŽ посиптС  Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρƒ страву Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΎΡŽ зСлСнню.

Π—Π°ΠΏΡ–ΠΊΠ°Π½ΠΊΠ° Π· ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² Ρ– Π·Ρ– ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ

НіТна, Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Π° Π·Π°ΠΏΡ–ΠΊΠ°Π½ΠΊΠ° для всієї сім’ї.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ – 1.5 ΠΊΠ³
  • Цибуля ріпчаста – 1 ΡˆΡ‚.
  • Молоко – 1 скл.
  • ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Ρ– яйця – 2 ΡˆΡ‚.
  • Манка – 4 стол.Π».
  • ΠŸΠ°Π½Ρ–Ρ€ΡƒΠ²Π°Π»ΡŒΠ½Ρ– сухарі – 1 стол.Π».
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½.Π».
  • Рослинна олія – 4 Ρ‡Π°ΠΉΠ½.Π».
  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½Π° – 8 Ρ‡Π°ΠΉΠ½.Π».

Бпосіб приготування:

  1. ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ ΠΏΡ€ΠΈ нСобхідності ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ Π²Ρ–Π΄ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΈ, Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ, ΡΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρƒ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ, Π·Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΈΠΌ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠΌ, Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ кипіння Ρ– Π²Π°Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° слабкому Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Π΄ΠΎ ΠΌ’якості, 10-20 Ρ…Π² Π² залСТності Π²Ρ–Π΄ сорту ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π².
  2. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΠΈΠ½Ρƒ ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅, Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅. Π ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ Π² сковорідці, ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ‚Π° обсмаТтС Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–, ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ, Π΄ΠΎ золотистого ΠΊΠΎΠ»ΡŒΠΎΡ€Ρƒ, 10 Ρ…Π².
  3. Бварилися ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ‡Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² ΠΏΡŽΡ€Π΅ Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Π· ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠΌ, Π² якому Π²ΠΎΠ½ΠΈ варилися. НасиптС ΠΌΠ°Π½ΠΊΡƒ Π½Π° суху сковорідку Ρ– поставтС Π½Π° Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΉ вогонь. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡ‚Π΅ Π½Π° слабкому Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–, Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΡΡ‚Ρ€ΡƒΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΌΠ°Π½ΠΊΠ° Π½Π΅ ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ€Ρ–Π»Π°, 3-4 Ρ…Π².Β 
  4. Π—ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΎΠ²ΠΎΡ— ΠΏΡŽΡ€Π΅ Π· Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅ΡŽ, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΡ–Π΄ΡΡƒΡˆΠ΅Π½Ρƒ ΠΌΠ°Π½Π½Ρƒ ΠΊΡ€ΡƒΠΏΡƒ, ΡΡ–Π»ΡŒ, Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, яйця Ρ– Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  5. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ масу Π² Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ, Π·ΠΌΠ°Ρ‰Π΅Π½Ρƒ маслом, посиптС сухарями ΠΉ Π·Π°ΠΏΠ΅Ρ‡Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚Ρ–ΠΉ Π΄ΠΎ 180Β°Π‘ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ– Π΄ΠΎ золотистої скоринки, 30-40 Ρ…Π².

Π’ΡƒΡˆΠΊΠΎΠ²Π°Π½Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π² смСтані 

Π”ΡƒΠΆΠ΅ простий Ρ‚Π° смачний Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΡ… ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π², які Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ–ΠΉΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ для Π»Ρ–Ρ‚Π½ΡŒΠΎΡ— Π²Π΅Ρ‡Π΅Ρ€Ρ–.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠœΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ – 600 Π³
  • Рослинна олія – 2 стол.Π».
  • Цибуля ріпчаста – 1 ΡˆΡ‚.
  • ΠŸΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠ° – 20 Π³
  • ΠšΡ€Ρ–ΠΏ – 20 Π³
  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½Π° – 5 стол.Π».
  • Часник – 1 Π·ΡƒΠ±Ρ‡.
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ гострий ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ – Π·Π° смаком

Бпосіб приготування:

  1. ΠœΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΉ, Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Π²ΡˆΠΈ спочатку ΡƒΠ·Π΄ΠΎΠ²ΠΆ, Π½Π°ΡˆΠ°Ρ‚ΠΊΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΡ–Π²ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ.
  2. Рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° сковорідці ΠΉ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° високому Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Π΄ΠΎ Ρ€ΡƒΠΌ’яних Π±ΠΎΡ‡ΠΊΡ–Π².
  3. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ Π²Ρ–Π΄ Π»ΡƒΡˆΠΏΠΈΠ½Π½Ρ Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΏΡ–Π²ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ.
  4. Π―ΠΊ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ ΠΏΡ–Π΄Ρ€ΡƒΠΌ’ΡΠ½ΡΡ‚ΡŒΡΡ Ρ– Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° станС ΠΌβ€™ΡΠΊΡ–ΡˆΠΈΠΌ, Π·ΠΌΠ΅Π½ΡˆΡ‚Π΅ вогонь Π΄ΠΎ ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ.
  5. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΡ–Π΄ Π·Π°ΠΊΡ€ΠΈΡ‚ΠΎΡŽ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ близько 5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  6. Π‘Π²Ρ–ΠΆΡƒ ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΡƒ Ρ– ΠΊΡ€Ρ–ΠΏ Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΉ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° сковорідку.
  7. Π£ сковорідку Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ смСтану. Π—ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊ часнику Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ– Π°Π±ΠΎ ΠΏΡ€ΠΎΠΏΡƒΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· прСс. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° сковорідку. ΠŸΠΎΡΠΎΠ»Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ– ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Ρ‡Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ ΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ страву. Π—Π° ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΠΈΡ… ΠΎΠ·Π½Π°ΠΊ закипання смСтанного соусу ΠΎΠ΄Ρ€Π°Π·Ρƒ ΠΆ Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π· вогню.

Π—Π°ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½Ρ– соковиті ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ, Π·Π°ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Ρ– Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ. ΠŸΡ€ΠΎΡΡ‚ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ Π· ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠΌΠΈ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ‚Π° пСчСрицями.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠœΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ – 600 Π³
  • ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†Ρ– – 200 Π³
  • Часник – 2 Π·ΡƒΠ±Ρ‡.
  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½Π° – 100 Π³
  • Рослинна олія – 50 ΠΌΠ»
  • М’який сир – 50 Π³
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком

Бпосіб приготування:Β 

  1. ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ– ΠΏΠΎΡ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΊΡ€ΡƒΠΆΠ°Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ ΠΏΠΎ 0.5 см.
  2. Π‘ΠΊΠΎΠ²ΠΎΡ€Ρ–Π΄ΠΊΡƒ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ ΠΉ Π½Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΠ»Ρ–Ρ—. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡ‚Π΅ ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΠΊ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠ° Π· Π΄Π²ΠΎΡ… Π±ΠΎΠΊΡ–Π², Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Ρ—Ρ… посоливши.
  3. ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ пластинами ΠΉ обсмаТтС Π±ΡƒΠΊΠ²Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  4. Π€ΠΎΡ€ΠΌΡƒ для запікання Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π·ΠΌΠ°ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ обсмаТСні ΠΊΡ€ΡƒΠΆΠ°Π»ΡŒΡ†Ρ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² – Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡ€ΡƒΠΆΠ΅Ρ‡ΠΊΠΈ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π², Ρ‡Π΅Ρ€Π³ΡƒΡŽΡ‡ΠΈ Ρ—Ρ… Π· обсмаТСними пСчСрицями. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Ρƒ вас Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ° низька, Ρ‚ΠΎ всС ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΉ ΠΎΠ΄Π½ΠΈΠΌ ΡˆΠ°Ρ€ΠΎΠΌ.Β 
  5. Часник ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠΏΡƒΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· прСс. Π—ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ смСтану, ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½ΠΈΠΉ часник Ρ– Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ солі, Π½Π΅ Π·Π°Π±ΡƒΡ‚ΠΈ, Ρ‰ΠΎ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ ΠΏΡ–Π΄ час обсмаТування Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΏΡ–Π΄ΡΠΎΠ»ΡŽΡŽΡ‚ΡŒ. Ρ€Ρ–Π²Π½ΠΎΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΎ Π·Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡˆΡŽ.
  6. Π‘ΠΈΡ€ Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ– ΠΉ присиптС Π½ΠΈΠΌ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ. ΠŸΠΎΡΡ‚Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ Ρƒ ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚Ρƒ Π΄ΠΎ 180Β°Π‘ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ Π΄ΠΎ утворСння Ρ€ΡƒΠΌ’яної скоринки.

Π’Π΅ΠΏΠ»ΠΈΠΉ салат Π· ΠΊΡƒΡ€ΡΡ‡ΠΎΡŽ Π³Ρ€ΡƒΠ΄ΠΊΠΎΡŽ Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ

Π’Π΅ΠΏΠ»ΠΈΠΉ ΠΌ’ясний салат Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ Ρ‚Π° Ρ†ΡƒΠΊΡ–Π½Ρ– ситний Ρ– Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачний.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Ρ– Π³Ρ€ΡƒΠ΄ΠΊΠΈ – 300 Π³
  • Π¦ΡƒΠΊΡ–Π½Ρ– – 600 Π³
  • Часник – 15 Π³
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΉ сік – 5 ΠΌΠ»
  • Рослинна олія – 60 ΠΌΠ»
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ – Π·Π° смаком

Бпосіб приготування:

  1. ΠšΡƒΡ€ΠΊΡƒ ΠΏΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅, ΠΎΠ±ΡΡƒΡˆΡ–Ρ‚ΡŒ, ΠΏΠΎΡ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΡ— Π²Π΅Π»ΠΈΡ‡ΠΈΠ½ΠΈ.
  2. Π¦ΡƒΠΊΡ–Π½Ρ– (Π½Π°ΠΉΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ – ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ– ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΈ) Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅, Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Π½Π°Π²ΠΏΡ–Π» ΡƒΠ·Π΄ΠΎΠ²ΠΆ, ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ ΠΊΠΎΠΆΠ½Ρƒ ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΊΡƒ ΠΏΠΎΡ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ пластинками.
  3. ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Π΅ ΠΌ’ясо обсмаТтС Π½Π° ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Π΄ΠΎ готовності, Π° Ρ†ΡƒΠΊΡ–Π½Ρ– – Π΄ΠΎ золотистого Π· ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ.
  4. Часник ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅, ΠΏΡ€ΠΎΠΏΡƒΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· прСс.
  5. ΠšΡƒΡ€ΠΊΡƒ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ Ρ†ΡƒΠΊΡ–Π½Ρ–, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ часникову ΠΊΠ°ΡˆΠΊΡƒ, Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π·Π° смаком. Π—Π±Ρ€ΠΈΠ·Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ салат Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ соком, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅, Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ Ρ– Π½Π΅Ρ…Π°ΠΉ ΠΏΠΎΡΡ‚ΠΎΡ—Ρ‚ΡŒ Π² гарячій сковорідці 10-15 Ρ…Π².

Π—Π°ΠΏΡ–ΠΊΠ°Π½ΠΊΠ° Π· ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² Π· яйцСм Π½Π° сковорідці

Π”ΠΎΠ²Π³ΠΎΠΌΡƒ Ρ€ΠΎΠ±ΠΎΡ‡ΠΎΠ³ΠΎ дня ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π΅Π½ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ситний сніданок Ρ– Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ” Π½Ρ–Ρ‡ΠΎΠ³ΠΎ ΠΊΡ€Π°Ρ‰ΠΎΠ³ΠΎ, Π½Ρ–ΠΆ поєднання ΡΡ”Ρ†ΡŒ Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ – 500 Π³
  • Цибуля – 80 Π³
  • Яйця – 8 ΡˆΡ‚.
  • Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ – Π·Π° смаком
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком

Бпосіб приготування:

  1. ΠœΠΈΡ”ΠΌΠΎ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ Ρ– Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–, Π·Π°ΠΉΠ²Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° відтиснути. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ чистимо, ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ, ΠΏΡ€ΠΎΡΡƒΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ. Нарізаємо Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π°Π±ΠΎ Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–. Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ Ρ– Ρ‚Π°ΠΊ само Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ.
  2. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρƒ сковорідку ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ ΠΉ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ, ставимо Π½Π° вогонь Ρ– ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΠ½Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π½Π°Π³Ρ€Ρ–Π²Π°Ρ‚ΠΈ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ підсмаТити Π΄ΠΎ скоринки, Π·Π½Π°Π΄ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΎΠ»Ρ–Ρ—, Π°Π»Π΅ ΠΊΠ°Π»ΠΎΡ€Ρ–ΠΉΠ½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ страви Π·Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠΈΡ‚ΡŒΡΡ. ΠšΡ€Π°Ρ‰Π΅ просто ΠΏΡ€ΠΎΠ³Ρ€Ρ–Π²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–, ΠΏΠΎΠΊΠΈ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– Π½Π΅ Π²ΠΈΠΏΡƒΡΡ‚ΡΡ‚ΡŒ сік Ρ– Π΄Π΅Ρ‰ΠΎ Π½Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Π² Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ. Π’Π΅ΡΡŒ процСс Π·Π°ΠΉΠΌΠ΅ Π½Π΅ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  3. Поки ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ ΡΠΌΠ°ΠΆΠ°Ρ‚ΡŒΡΡ, Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Π²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ Π΄ΠΎ 180Β°Π‘. Яйця Ρ€ΠΎΠ·Π±ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² Π³Π»ΠΈΠ±ΠΎΠΊΡƒ миску, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ Π½ΠΈΡ… ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– зСлСнь, Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π·Π±ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ видСлкою Π°Π±ΠΎ Π²Ρ–Π½Ρ‡ΠΈΠΊΠΎΠΌ Π΄ΠΎ однорідності. ΠŸΡ€ΠΎΠΏΠ°Ρ€Π΅Π½Ρ– ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– Ρ€Ρ–Π²Π½ΠΎΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΎ розподіляємо ΠΏΠΎ Π΄Π½Ρƒ сковорідки, Π·Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΡΡ‡Π½ΠΎΡŽ ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡˆΡŽ Ρ– ставимо Π² Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ.
  4. Π—Π°ΠΏΡ–ΠΊΠ°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π² залСТності Π²Ρ–Π΄ Π΄Ρ–Π°ΠΌΠ΅Ρ‚Ρ€Π° сковороди. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρƒ страву дістаємо Π· Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΠΈ, Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ Π² сковороді Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ 5.

Π‘ΡƒΠΏ-ΠΏΡŽΡ€Π΅ Π· ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π² Ρ– ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ сирком

Π‘ΡƒΠΏ-ΠΏΡŽΡ€Π΅ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠΉ Π½Π° основі ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² – Π»Π΅Π³ΠΊΠΈΠΉ, корисний Ρ– ΠΏΠΎΠΆΠΈΠ²Π½ΠΈΠΉ. Π’Π΄Π°Π»Π΅ поєднання ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ сиру Π½Π°Π΄Π°Ρ” страві Π½Π΅ΠΏΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΉ смак.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ – 1 ΡˆΡ‚.
  • ПлавлСний сир – 100 Π³
  • Цибуля – 1 ΡˆΡ‚.
  • Часник – 1 Π·ΡƒΠ±Ρ‡.
  • Π’ΠΎΠ΄Π° – 150 ΠΌΠ»
  • Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло – 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½.Π».
  • Рослинна олія – 1 стол.Π».
  • ΠšΡƒΡ…ΠΎΠ½Π½Π° ΡΡ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком
  • Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ – Π·Π° смаком

Бпосіб приготування:

  1. ΠŸΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚Π° ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ, якщо ΠΎΠ²ΠΎΡ‡ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠΉ, Ρ‚ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° використовувати Π·Ρ– ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΎΡŽ.
  2. ΠžΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– смаТтС Π½Π° ΠΎΠ»Ρ–Ρ—, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½ΠΈΠΉ часник Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΈΠΉ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ. ВсС Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ обсмаТуємо.
  3. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ водою, Π°Π±ΠΎ Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½ΠΎΠΌ. Π’Π°Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ, ΠΏΠΎΠΊΠΈ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π½Π΅ ΡΡ‚Π°Π½ΡƒΡ‚ΡŒ ΠΌ’якими. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ сир, Ρ– ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ масла. ВсС ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ розчинСння сиру Ρ– масла.
  4. Π‘Π»Π΅Π½Π΄ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ Π² ΠΏΡŽΡ€Π΅ Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρƒ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠΈ.

Π”ΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ свої Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ Π· ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΡ–Π², ΠΌΠΈ Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ створимо Π΄ΠΎΠ±Ρ–Ρ€ΠΊΡƒ Π½Π°ΠΉΠΊΡ€Π°Ρ‰ΠΈΡ… страв Π΄ΠΎ столу!