Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΈΠΉ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π· – простий Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ соусу

НіТний, Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ Ρ– Π½Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ! Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π· Π½Π° ΠΌΠΎΠ»ΠΎΡ†Ρ– Ρ‚Π° яйцях – Ρ†Π΅ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ Π½Π°ΠΉΠ·Π½Π°ΠΌΠ΅Π½ΠΈΡ‚Ρ–ΡˆΠΎΠ³ΠΎ Ρ– популярного соусу Ρ„Ρ€Π°Π½Ρ†ΡƒΠ·ΡŒΠΊΠΎΡ— ΠΊΡƒΡ…Π½Ρ–, який Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ Π²Π΄ΠΎΠΌΠ°. 

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠΉ Π·Ρ– свіТих Ρ– Π½Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΡ… ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π², ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π· стає Π½Π΅ ΡˆΠΊΡ–Π΄Π»ΠΈΠ²ΠΎΡŽ добавкою, Π° ΡΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΡŽ Ρ– ΠΏΡ–ΠΊΠ°Π½Ρ‚Π½ΠΎΡŽ Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΎΡŽ для Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-яких салатів, закусок Ρ– гарячих страв. Π—Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π· Π² Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–Ρ… ΡƒΠΌΠΎΠ²Π°Ρ… Π΄ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ, Π³ΠΎΠ»ΠΎΠ²Π½Π΅ дотриматися всіх ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ». 

Tweet ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π² ΠΏΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚, як Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·, який станС вашим ΡƒΠ»ΡŽΠ±Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ соусом.Β Β 

Π―ΠΊ Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·: 

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ: 

  • Молоко – 50 ΠΌΠ»
  • Яйця – 1 ΡˆΡ‚.
  • Рослинна олія – 100 ΠΌΠ»
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΉ сік – 1 стол.Π».
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 0.5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½.Π».
  • Гірчиця – 0.5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½.Π».

Бпосіб приготування: 

  1. ΠŸΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Ρ– Π±ΡƒΡ‚ΠΈ ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½ΠΎΡ— Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΈ, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π΄Ρ–ΡΡ‚Π°Π½ΡŒΡ‚Π΅ Ρ—Ρ… Π· Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΠ° Π·Π°Π·Π΄Π°Π»Π΅Π³Ρ–Π΄ΡŒ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ часу Π½Π° Ρ†Π΅ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”, Ρ‚ΠΎ ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ яйцС Π½Π΅Π½Π°Π΄ΠΎΠ²Π³ΠΎ Π² Ρ‚Π΅ΠΏΠ»Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, Π° ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅.
  2. Π£ Ρ‡Π°ΡˆΡƒ Π±Π»Π΅Π½Π΄Π΅Ρ€Π° Π½Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎ Ρ– ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ.
  3. Π—Π±ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ дСякий час, ΠΏΠΎΠΊΠΈ Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½ΠΈ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π½Π΅ Π·ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΡŽΡ‚ΡŒΡΡ.
  4. Π’ Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΉ посуд Ρ€ΠΎΠ·Π±ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ яйцС, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΉ сік Ρ– Π³Ρ–Ρ€Ρ‡ΠΈΡ†ΡŽ.
  5. Π”ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π·ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ однорідності.
  6. ΠŸΠΎΡ‡ΠΈΠ½Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π·Π±ΠΈΠ²Π°Ρ‚ΠΈ яєчну масу, поступово Π½Π°Π»ΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Π² Π½Π΅Ρ— ΠΌΠΎΠ»ΠΎΡ‡Π½ΠΎ-ΠΎΠ»Ρ–ΠΉΠ½Ρƒ  ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ.
  7. Π—Π±ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ, ΠΏΠΎΠΊΠΈ маса Π½Π΅ загуснС, Π½Π° Ρ†Π΅ ΠΏΡ–Π΄Π΅ якийсь час.
  8. ΠžΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Π½ΠΈΠΉ соус ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² скляний Π°Π±ΠΎ ΠΊΠ΅Ρ€Π°ΠΌΡ–Ρ‡Π½ΠΈΠΉ посуд Π· ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ. Використовувати ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ Π°Π±ΠΎ ΠΆ Π·Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π΅ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ як Ρ‚ΠΈΠΆΠ΄Π΅Π½ΡŒ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΡƒ.

Π”ΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ свої Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ домашнього ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·Ρƒ Ρƒ ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π°Ρ€Ρ–!