Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ΠΈ Π· ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ: Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ Π΄ΠΎ святкового столу Ρ‚Π° Π½Π° Ρ‰ΠΎΠ΄Π΅Π½ΡŒ

Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ΠΈ Π· ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π΄Π°Π²Π½ΠΎ стали Π½Π΅Π²Ρ–Π΄Π΄Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΡŽ Ρ‡Π°ΡΡ‚ΠΈΠ½ΠΎΡŽ святкового столу. Π™ΠΎΠ³ΠΎ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ для Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— сімСйної Π²Π΅Ρ‡Π΅Ρ€Ρ– ΠΉ урочистого свята, Π½Π°ΠΏΠΎΠ²Π½ΡŽΡŽΡ‚ΡŒ Ρ—ΠΌ кошики Π°Π±ΠΎ ΠΏΠΎΠ΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ як самостійну закуску.

Існує ΡˆΠΈΡ€ΠΎΠΊΠ΅ розмаїття способів, як ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ салат, Ρ‰ΠΎΠ± Π²Ρ–Π½ смачним, Π³Π°Ρ€Π½ΠΈΠΌ Ρ– корисним. Π’ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΠΎΠ²ΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Ρ€Ρ–Π·Π½Ρ– Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ, Π²ΠΈΠ±Ρ–Ρ€ яких Π·Π°Π»Π΅ΠΆΠΈΡ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ ΡƒΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°Π½ΡŒ господині. Основним ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚ΠΎΠΌ Ρ” ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ, які Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ доступні Π·Π° Ρ†Ρ–Π½ΠΎΡŽ, Π°Π»Π΅ Π½Π΅ мСнш смачні. 

Tweet ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π² Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ салатів Π· ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ, які Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎ Π΄ΠΎΠΏΠΎΠ²Π½ΡΡ‚ΡŒ як святковий, Ρ‚Π°ΠΊ Ρ– Ρ‰ΠΎΠ΄Π΅Π½Π½ΠΈΠΉ стіл.

ΠšΠ»Π°ΡΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΉ салат Π· ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ‚Π° ΠΊΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·ΠΎΡŽ

Яскравий, соковитий салат Π½Π° свято Ρ– Π½Π΅ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ! ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΉ салат Π΄Π°Π²Π½ΠΎ Π·Π°ΠΊΡ€Ρ–ΠΏΠΈΠ² Π·Π° собою звання ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π· Π½Π°ΠΉΡƒΠ»ΡŽΠ±Π»Π΅Π½Ρ–ΡˆΠΈΡ… святкових салатів.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ – 250 Π³
  • Яйця – 4 ΡˆΡ‚.
  • ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ – 1 ΡˆΡ‚.
  • ΠšΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·Π° – 200 Π³
  • МайонСз – 4 стол.Π».
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π½Π° свій смак 

Бпосіб приготування: 

  1. ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ салату полягає Π² Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Ρ†Ρ– всіх Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π². ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ Ρ€Ρ–ΠΆΠ΅ΠΌΠΎ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠ° Ρƒ нього Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄Π°, Ρ‚ΠΎ ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Ρ—Ρ— почистити.
  2. ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ Π·Π²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΡΡ”ΠΌΠΎ Π²Ρ–Π΄ ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΠΈ ΠΉ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ. Π—Π°ΠΌΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΎΠΊ Π²ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ використовувати ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Π΅ ΠΌ’ясо, ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Ρ‚Π΅ΠΆ Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Π½Π° ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠΈ.
  3. ΠŸΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ остиглі яйця ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ Ρ– Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅. Π’Π°ΠΆΠ»ΠΈΠ²ΠΎ, Ρ‰ΠΎΠ± Π²ΠΎΠ½ΠΈ Π½Π΅ залишалися Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΈΠΌΠΈ – ΠΏΡ€ΠΈ Π·ΠΌΡ–ΡˆΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ– Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΈΡ… Ρ– Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΈΡ… Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π² швидшС ΠΌΠΎΠΆΠ΅ початися процСс псування.
  4. Π£ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ миску ΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ ΠΊΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·Ρƒ, Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½Ρ– яйця, ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ ΠΉ ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ. Π”ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅, Π½Π° Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π΅Ρ‚Π°ΠΏΡ– ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ посічСну зСлСнь. ΠŸΠΎΡΠΎΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° свій смак. 
  5. Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ ΠΏΡ€Π°ΠΊΡ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΎ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ, залишилося Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ. ΠšΠ»Π°ΡΠΈΡ‡Π½ΠΎ Ρ†Π΅ Ρ€ΠΎΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒ ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ. ΠšΡ€Π°Ρ‰Π΅ класти ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π· Π±Π΅Π·ΠΏΠΎΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄ вТиванням салату. Π—Π°ΠΏΡ€Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ салат ΠΌΠ°Ρ” Π΄ΡƒΠΆΠ΅ ΠΊΠΎΡ€ΠΎΡ‚ΠΊΠΈΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€ΠΌΡ–Π½ збСрігання.

ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΉ салат Π· ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ сирком 

Π¦Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ салат Π· Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΡ–Π΄Ρ–Π±Ρ€Π°Π½ΠΈΠΌΠΈ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Π°ΠΌΠΈ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ – 300 Π³
  • ПлавлСний сир – 100 Π³
  • ΠŸΠ΅ΠΊΡ–Π½ΡΡŒΠΊΠ° ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠ° капуста – 100 Π³
  • Π’Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ сир – 50 Π³
  • Оливки – 10 ΡˆΡ‚.
  • Яйця – 2 ΡˆΡ‚.
  • ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ – 1 ΡˆΡ‚.
  • МайонСз – 6 Π³

Бпосіб приготування: 

  1. Π’Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ сир Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–. ПлавлСний сир Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ брусками. Π©ΠΎΠ± Π· ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ сиром Π±ΡƒΠ»ΠΎ лСгшС ΠΏΡ€Π°Ρ†ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ, ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π² ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ»Ρ†Ρ– близько 15-20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  2. ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ брусками. ΠŸΠ΅ΠΊΡ–Π½ΡΡŒΠΊΡƒ капусту ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ. Π©ΠΎΠ± салат вийшов Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Π½Ρ–ΠΆΠ½ΠΈΠΌ, Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄Ρƒ частину листя ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ ΠΎΠ±Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΉ використовувати Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ Π·Π΅Π»Π΅Π½Π΅ листя.
  3. Яйця Π²Π°Ρ€ΠΈΠΌΠΎ Π½Π° ΠΊΡ€ΡƒΡ‚ΠΎ, остудТуємо, чистимо ΠΉ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ сСрСдніми ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  4. Оливки Π±Π΅Π· кісточок Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ‡Π΅Ρ‚Π²Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈΠ½ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  5. Π£ салатник Π·’Ρ”Π΄Π½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ, ΠΏΠ΅ΠΊΡ–Π½ΡΡŒΠΊΡƒ капусту, Π΄Π²Π° Π²ΠΈΠ΄ΠΈ сиру, яйця, ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ Ρ– ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠΈ.
  6. Заправляємо салат ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ Ρ– Π°ΠΊΡƒΡ€Π°Ρ‚Π½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ однорідності.

ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΉ салат Π· ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΎΡŽ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ 

Яскравий салат Ρ€Π°Π΄ΡƒΡ” ΠΎΠΊΠΎ своїми Ρ„Π°Ρ€Π±Π°ΠΌΠΈ Ρ‚Π° ΠΏΡ€ΠΎΠ±ΡƒΠ΄ΠΆΡƒΡ” Π°ΠΏΠ΅Ρ‚ΠΈΡ‚. 

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ – 100 Π³
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° – 200 Π³
  • ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ – 250 Π³
  • Цибуля ріпчаста – 50 Π³
  • Часник – 15 Π³
  • Π‘ΠΏΠ΅Ρ†Ρ–Ρ— сухі – 20 Π³
  • Π‘ΠΎΡ”Π²ΠΈΠΉ соус – 30 ΠΌΠ»
  • Рослинна олія – 80 ΠΌΠ»

Бпосіб приготування: 

  1. ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ чистимо, ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ ΠΏΡ–Π΄ ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΎΡ‡Π½ΠΎΡŽ водою, ΠΎΠ±ΡΡƒΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΏΠ°ΠΏΠ΅Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ Ρ€ΡƒΡˆΠ½ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½Ρƒ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ– для ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² ΠΏΠΎ-ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ” ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎΡ— Ρ‚Π΅Ρ€ΠΊΠΈ, ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎΡŽ соломкою.
  2. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Π² миску, насипаємо Π΄ΠΎ Π½Π΅Ρ— ΠΏΡ€ΠΈΠΏΡ€Π°Π²Ρƒ для ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ€ΡƒΠΊΠ°ΠΌΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΎΠ²ΠΎΡ‡ пустив сік. 
  3. ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ, Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ– ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π½Π΅ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΈ. Нарізаємо ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ ΡˆΠΈΡ€ΠΎΠΊΠΈΠΌΠΈ смуТками, Π·Π° допомогою хвилястого ΡˆΠΈΠ½ΠΊΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΠΌΠΎ красиву Π½Π°Ρ€Ρ–Π·ΠΊΡƒ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ” Ρ„Ρ–Π³ΡƒΡ€Π½ΠΎΡ— Ρ‚Π΅Ρ€ΠΊΠΈ Π°Π±ΠΎ ΡˆΠΈΠ½ΠΊΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ Π·Π° допомогою гострого Π½ΠΎΠΆΠ° Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎΡŽ соломкою. На смак Ρ†Π΅ ніяк Π½Π΅ Π²ΠΏΠ»ΠΈΠ½Π΅.
  4. Ріпчасту Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π²Ρ–Π΄ Π»ΡƒΡˆΠΏΠΈΠ½Π½Ρ, Ρ€Ρ–ΠΆΠ΅ΠΌΠΎ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ. ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π°ΠΉΡ‚ΠΎΠ½ΡˆΠΎΡŽ соломкою. Π¦Π΅ Π½Π΅ складно Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ, якщо ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ Π±ΡƒΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° Π·Π°ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ΅Π½ΠΈΠΌΠΈ.
  5. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ, ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ ΠΉ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π² миску ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ. Часник чистимо, пропускаємо Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· прСс, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ Ρ€Π΅ΡˆΡ‚ΠΈ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π².
  6. ΠŸΠΎΠ»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ салат соєвим соусом. ΠžΠ»Ρ–ΡŽ, яка підігрілася Π½Π° сковорідці, Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎΡŽ Ρ†Ρ–Π²ΠΊΠΎΡŽ Π½Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² салат, Π½Π°ΠΌΠ°Π³Π°ΡŽΡ‡ΠΈΡΡŒ Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° часник. Π¦Π΅ Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ салат Ρ‰Π΅ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Ρ–ΡˆΠΈΠΌ. 
  7. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΡƒ. ΠŸΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡˆΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° свій смак, як Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° прикрасити зСлСною Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅ΡŽ.

Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ Π· ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ‚Π° ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Π°ΠΌΠΈ 

ЕкспрСс-страва Π΄ΠΎ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-якого ΠΏΡ€ΠΈΠ²ΠΎΠ΄Ρƒ. Π“ΠΎΡ‚ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π²Ρ–Π½ просто Ρ– Π·Ρ– Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΈΡ… ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π².

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ – 250 Π³
  • ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ – 3 ΡˆΡ‚.
  • Часник – 2 Π·ΡƒΠ±Ρ‡.
  • МайонСз – 3 стол.Π».
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ – Π½Π° свій смак 
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π½Π° свій смак 

Бпосіб приготування: 

  1. Π’Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π°Π±ΠΎ соломкою. Π‘Ρ–ΠΊ, який утворився Π²Ρ–Π΄ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·ΠΊΠΈ ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково Π·Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅, Π²Ρ–Π½ Π΄Π°ΡΡ‚ΡŒ салату Π·Π°ΠΉΠ²Ρƒ Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Ρƒ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠ° ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ Π·Π°Π½Π°Π΄Ρ‚ΠΎ товста, Ρ—Ρ— ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ зняти. Для Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ опускаємо Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π² гарячу Π²ΠΎΠ΄Ρƒ Π½Π° ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° сСкунд. Π—Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ Π·Ρ€ΠΎΠ±Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½ΠΎΠΆΠ΅ΠΌ Π½Π°Π΄Ρ€Ρ–Π·ΠΈ навхрСст. Π—Π½Ρ–ΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΡƒ.
  2. Π—Π°ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ΅Π½Ρ– ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ Π·Π°Π·Π΄Π°Π»Π΅Π³Ρ–Π΄ΡŒ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ. НС Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°ΡŽΡ‡ΠΈ ΡƒΠΏΠ°ΠΊΠΎΠ²ΠΊΡƒ, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ—Ρ… Π½Π° ΠΎΠ±Ρ€ΠΎΠ±Π½Ρƒ Π΄ΠΎΡˆΠΊΡƒ, Π½Π΅Ρ…Π°ΠΉ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΡƒΡŽΡ‚ΡŒ. Π’Π΅ΠΏΠ΅Ρ€ Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΡƒ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²ΠΎΠ½Π° ΠΏΠΎΠ³Π°Π½ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΡ€ΡƒΡ‡ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ, ΠΏΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ Π½Π°Π΄ ΠΏΠ°Ρ€ΠΎΡŽ протягом 1-3 сСкунд. Π’Π΅ΠΏΠ΅Ρ€ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ—Ρ… ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ.
  3. Π—ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ часнику чистимо, пропускаємо Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· прСс Π°Π±ΠΎ як ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–ΡˆΠ΅ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½ΠΎΠΆΠ΅ΠΌ. ΠšΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ часнику Ρ€Π΅Π³ΡƒΠ»ΡŽΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° свій смак. Π—ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π· ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ Π² ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΡ–ΠΉ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΎΡ‡Ρ†Ρ–.
  4. Π£ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΉ салатник ΠΎΠ±’Ρ”Π΄Π½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ ΠΉ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ. Заправляємо ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ. ΠŸΠΎΡΠΎΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉ ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Ρ‡ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° свій смак. Акуратно ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ. Π—Π°Π·Π΄Π°Π»Π΅Π³Ρ–Π΄ΡŒ ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡ€Π΅ΠΌΠ°Π½ΠΊΠΈ. Π‡Ρ… слід Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π²ΠΈΠΌΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉ Π²ΠΈΡΡƒΡˆΠΈΡ‚ΠΈ. Π ΠΎΠ·ΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ салат. ΠŸΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡˆΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Π³Ρ–Π»ΠΎΡ‡ΠΊΠΎΡŽ ΠΊΡ€ΠΎΠΏΡƒ, ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠΈ, ΠΊΡ–Π½Π·ΠΈ Π°Π±ΠΎ листочками Π±Π°Π·ΠΈΠ»Ρ–ΠΊΡƒ. 

Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ Π· ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ– сухариками 

Π¨Π²ΠΈΠ΄ΠΊΠΈΠΉ Ρ– смачний салат Π· лСгкодоступних ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π². Π¦Π΅ΠΉ салат завдяки Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΎΠΌΡƒ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½Π°Π½Π½ΡŽ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π² Ρ– сухариків Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π»ΡŽΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒ Π΄Ρ–Ρ‚ΠΈ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ – 200 Π³
  • Π’Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ сир – 100 Π³
  • Π‘ΡƒΡ…Π°Ρ€ΠΈΠΊΠΈ – 50 Π³
  • Яйця – 3 ΡˆΡ‚.
  • МайонСз – 3 стол.Π».
  • ΠŸΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠ° – Π½Π° свій смак 

Бпосіб приготування: 

  1. ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΡ€ΡƒΠΆΠ΅Ρ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  2. Яйця Π²Ρ–Π΄Π²Π°Ρ€ΡŽΡ”ΠΌΠΎ Π½Π° ΠΊΡ€ΡƒΡ‚ΠΎ, остудТуємо, ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  3. Π‘ΠΈΡ€ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  4. Π£ салатнику Π·’Ρ”Π΄Π½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ, яйця, сир Ρ– сухарики.
  5. Заправляємо салат ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ.
  6. Π”ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ. 
  7. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ салат Π² ΠΊΡƒΠ»Ρ–Π½Π°Ρ€Π½Π΅ ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†Π΅ Ρ– Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΡƒΡ‚Ρ€Π°ΠΌΠ±ΠΎΠ²ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΉ Π°ΠΊΡƒΡ€Π°Ρ‚Π½ΠΎ Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†Π΅.
  8. ΠŸΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡˆΠ°Ρ”ΠΌΠΎ салат зСлСнню ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠΈ.

Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ Π· ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ, ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΎΠΌ Ρ– яйцСм 

Π‘ΠΈΡ‚Π½ΠΈΠΉ Ρ– Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачний пСрСкус Π½Π° ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ дСнь.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ – 200 Π³
  • ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ – 2 ΡˆΡ‚.
  • Яйця – 4 ΡˆΡ‚.
  • ΠšΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·Π° консСрвування – 150 Π³
  • ΠšΡ€Ρ–ΠΏ – Π½Π° свій смак 
  • МайонСз – 50 Π³

Бпосіб приготування: 

  1. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π΄ Ρ‚ΠΈΠΌ, як ΠΏΠΎΡ‡Π°Ρ‚ΠΈ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ салат Π²Ρ–Π΄Π²Π°Ρ€ΡŽΡ”ΠΌΠΎ яйця ΠΉ остудТуємо Ρ—Ρ…. Для Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π·Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ яйця Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡŽ водою, Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ кипіння Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠ²Π°Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ 5-7. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ Π·Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ—Ρ… Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡŽ водою, Ρ‰ΠΎΠ± швидшС ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ»ΠΈ.
  2. ΠžΡΡ‚ΠΈΠ³Π»Ρ– яйця чистимо Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ—Ρ… Π² простору Ρ‡Π°ΡˆΡƒ, Π² якій Π±ΡƒΠ΄Π΅Ρ‚Π΅ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ салат.
  3. ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ– Ρ‚Π΅ΠΆ відправляємо Π² салатник.
  4. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ свіТі ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ, Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½Ρ– ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  5. Π’Ρ–Π΄ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π±Π°Π½ΠΊΡƒ Π· ΠΊΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²ΠΎΠ²Π°Π½ΠΎΡŽ ΠΊΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·ΠΎΡŽ Ρ– Π·Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π· нСю Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Ρƒ. ΠšΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·Ρƒ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ салату.
  6. ΠžΡΡ‚Π°Π½Π½Ρ–ΠΌ ΠΊΡ€ΠΎΠΊΠΎΠΌ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΈΠΉ ΠΊΡ€Ρ–ΠΏ Ρ– заправляємо салат ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ. ВсС Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ. Накриваємо Ρ‡Π°ΡˆΡƒ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΠΎΡŽ Ρ– ставимо Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊ, Ρ‰ΠΎΠ± салат Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ².

Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ Π· ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ‚Π° Ρ„Π°ΡΠΎΠ»Π΅ΡŽ

Π¨Π²ΠΈΠ΄ΠΊΠΈΠΉ ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΉ салат Π· квасолСю для Π±ΡƒΠ΄Π½Ρ–Π² Ρ– свят. Π“ΠΎΡ‚ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π²Ρ–Π½ просто, швидко Ρ– Ρ†Π΅ Π²Π΅Π»ΠΈΡ‡Π΅Π·Π½ΠΈΠΉ плюс для ΠΉΠΎΠ³ΠΎ додавання Π² Π½ΠΎΠ²ΠΎΡ€Ρ–Ρ‡Π½Π΅ мСню.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ – 250 Π³
  • Квасоля консСрвована – 400 Π³
  • ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Ρ‡Π΅Ρ€Ρ€Ρ– – 150 Π³
  • Π’Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ сир – 100 Π³
  • Π‘ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ – 1 ΡˆΡ‚.
  • Часник – 1 Π·ΡƒΠ±Ρ‡.
  • МайонСз – 1 стол.Π».
  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½Π°  1 стол.Π».
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ – Π½Π° свій смак 
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π½Π° свій смак 

Бпосіб приготування: 

  1. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° сито Π°Π±ΠΎ Π΄Ρ€ΡƒΡˆΠ»ΡΠΊ консСрвовану квасолю Ρ– Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ стСкти Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Ρ–.
  2. Π—Π°ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ΅Π½Ρ– ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ Π·Π°Π·Π΄Π°Π»Π΅Π³Ρ–Π΄ΡŒ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ. НС Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°ΡŽΡ‡ΠΈ ΡƒΠΏΠ°ΠΊΠΎΠ²ΠΊΡƒ, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ—Ρ… Π½Π° ΠΎΠ±Ρ€ΠΎΠ±Π½Ρƒ Π΄ΠΎΡˆΠΊΡƒ, Π½Π΅Ρ…Π°ΠΉ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΡƒΡŽΡ‚ΡŒ. Π’Π΅ΠΏΠ΅Ρ€ Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΡƒ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²ΠΎΠ½Π° ΠΏΠΎΠ³Π°Π½ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΡ€ΡƒΡ‡ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ, ΠΏΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ Π½Π°Π΄ ΠΏΠ°Ρ€ΠΎΡŽ протягом 1-3 сСкунд. НаріТтС Ρ—Ρ… ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ.
  3. Π‘ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ, ΠΎΠ±ΡΡƒΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΏΠ°ΠΏΠ΅Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ Ρ€ΡƒΡˆΠ½ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ. Π ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π°Π²ΠΏΡ–Π», чистимо Π²Ρ–Π΄ насіння Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ. Для краси Ρ– яскравості Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ салату, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° взяти ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΊΠΈ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†ΡŽ Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΈΡ… ΠΊΠΎΠ»ΡŒΠΎΡ€Ρ–Π².
  4. ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Ρ‡Π΅Ρ€Ρ€Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ‡Π΅Ρ‚Π²Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈΠ½ΠΊΠ°ΠΌΠΈ. ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° взяти ΠΉ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ–. Π£ Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΈΠΏΠ°Π΄ΠΊΡƒ Π²ΠΈΠ±ΠΈΡ€Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΌ’ясисті, Π°Π»Π΅ Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½Ρ– ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΈ, Π±ΠΎ ΠΌ’які ΠΏΠΎΠ³Π°Π½ΠΎ Ρ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΡŽΡ‚ΡŒ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ Ρ– ΠΏΡ€ΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Ρ†Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Π²ΠΎΡ€ΡΡ‚ΡŒΡΡ Π² ΠΊΠ°ΡˆΡƒ, Ρ‰ΠΎ ΠΏΠΎΠ³Π°Π½ΠΎ для Π·ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡˆΠ½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ вигляду страви. Π‡Ρ… ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π°Π±ΠΎ соломкою. Π‘Ρ–ΠΊ, який утворився ΠΏΡ–Π΄ час нарізання, ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково Π·Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ, Π²Ρ–Π½ Π΄Π°ΡΡ‚ΡŒ салату Π·Π°ΠΉΠ²Ρƒ Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Ρƒ.
  5. Π‘Π΅Ρ€Π΅ΠΌΠΎ смачний Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ сир Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ. Π—Π°ΠΌΡ–Π½ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° нСзасолСною ΠΌΠΎΡ†Π°Ρ€Π΅Π»ΠΎΡŽ.
  6. Π£ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ–ΠΉ ΠΊΠ°ΡˆΡ– Π·’Ρ”Π΄Π½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π² Ρ€Ρ–Π²Π½ΠΈΡ… пропорціях смСтану Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-якої Тирності, ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·, ΠΏΡ€ΠΎΠΏΡƒΡ‰Π΅Π½ΠΈΠΉ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· прСс часник, ΡΡ–Π»ΡŒ, ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ. ΠšΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ часнику Ρ€Π΅Π³ΡƒΠ»ΡŽΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° свій смак.
  7. Π£ салатник Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ, Π±ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ, консСрвовану квасолю, ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Ρ‡Π΅Ρ€Ρ€Ρ– ΠΉ сир. Заправляємо салат ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·Π½ΠΎ-смСтанним соусом. Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ Π±Π΅Π· додавання ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·Ρƒ Π°Π±ΠΎ густим Π½Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ ΠΉΠΎΠ³ΡƒΡ€Ρ‚ΠΎΠΌ Π±Π΅Π· Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΎΠΊ.
  8. ВсС Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ. Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π² Π·Π°Π³Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠΌΡƒ салатник Π°Π±ΠΎ ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΡ…, Π·Π°Π·Π΄Π°Π»Π΅Π³Ρ–Π΄ΡŒ ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½ΠΈΡ… ΠΊΡ€Π΅ΠΌΠ°Π½ΠΊΠ°Ρ…. ΠŸΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡΠΈΡ‚ΠΈ блюдо ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π³Ρ–Π»ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ свіТого ΠΊΡ€ΠΎΠΏΡƒ Π°Π±ΠΎ листочками ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠΈ кучСрявої, Π±Π°Π·ΠΈΠ»Ρ–ΠΊΠ°.

Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ Π· ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ‚Π° Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ 

Π•Ρ„Π΅ΠΊΡ‚Π½Π° ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Π° Π² ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΊΠ°Ρ… Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ Π·Π΄ΠΈΠ²ΡƒΡ” гостСй.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ – 100 Π³
  • Авокадо – 1 ΡˆΡ‚.
  • ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ – 1 ΡˆΡ‚.
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΉ сік – 1 стол.Π».
  • МайонСз – 2 стол.Π».
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ – Π½Π° свій смак 
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π½Π° свій смак 

Бпосіб приготування: 

  1. ΠšΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  2. ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ, ΠΎΠ±ΡΡƒΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρ– Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  3. Авокадо Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΡƒΠ·Π΄ΠΎΠ²ΠΆ Π½Π° Π΄Π²Ρ– частини Ρ‚Π° Π²ΠΈΠΉΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ кісточку.
  4. Π›ΠΎΠΆΠΊΠΎΡŽ Π°ΠΊΡƒΡ€Π°Ρ‚Π½ΠΎ, Π½Π°ΠΌΠ°Π³Π°ΡŽΡ‡ΠΈΡΡŒ Π½Π΅ ΠΏΠΎΡˆΠΊΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΠΈ стінки, Π²ΠΈΠΉΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ  ΠΌ’ΡΠΊΠΎΡ‚ΡŒ.
  5. Π’Π½ΡƒΡ‚Ρ€Ρ–ΡˆΠ½Ρ– стінки Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ ΡΠΊΡ€ΠΎΠΏΠ»ΡŽΡ”ΠΌΠΎ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ соком, Ρ‰ΠΎΠ± Π½Π΅ ΠΏΠΎΡ‚Π΅ΠΌΠ½Ρ–Π»ΠΈ. М’ΡΠΊΡƒΡˆ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ скропити Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ соком.
  6. М’ΡΠΊΡƒΡˆ Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  7. Π£ салатнику Π·’Ρ”Π΄Π½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ, Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ, Ρ– ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ. ΠŸΠ΅Ρ€Ρ‡ΠΈΠΌΠΎ Ρ– заправляємо ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ, Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ.
  8. ΠŸΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ салат ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π² ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΊΠ°Ρ… Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ, Ρ‚Π°ΠΊ Π²Ρ–Π½ Π±ΡƒΠ΄Π΅ виглядати Π΅Ρ„Π΅ΠΊΡ‚Π½Ρ–ΡˆΠ΅.
  9. ΠŸΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡˆΠ°Ρ”ΠΌΠΎ салат зСлСнню.

Π”ΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ салатів Π· ΠΊΡ€Π°Π±ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠ°Π»ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ сюди, Ρ– ΠΌΠΈ Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ створимо Π΄ΠΎΠ±Ρ–Ρ€ΠΊΡƒ смачних страв Π΄ΠΎ столу.