Соковитий фрукт, хрусткі овочі, відварені перепелині яйця і ніжне авокадо чудово доповнюють рибу. Салат з авокадо і тунцем – чудовий варіант для ситної вечері.
Інгредієнти:
- Перепелині яйця – 6-8 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Оливкова олія – 3 ст. л.
- Авокадо – 1 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Огірки – 1-2 шт.
- Листовий салат – 1 пучок
- Консервований тунець – 200 г
- Сіль – на смак
- Перець чорний мелений – на смак
Спосіб приготування:
- Зваріть перепелині яйця, остудіть, почистьте і розріжте на половинки.
- З лимона вичавіть дві столові ложки соку. Змішайте з оливковою олією.
- Авокадо і яблуко наріжте тонкими скибочками, огірки – кружальцями. Салат нарвіть руками. Чудово підійдуть яблука кисло-солодких сортів.
- З банки з консервами злийте рідину і розімніть виделкою рибу.
- Складіть в миску листовий салат, рибу, шматочки яблука, огірків і авокадо. Полийте заправкою, посоліть, поперчіть і перемішайте.
- Тепер салат прикрасьте перепелиними яйцями й відразу ж подавайте до столу.
Додавайте свої рецепти смачних салатів з авокадо у коментарі!