Салат з авокадо, тунцем і яблуком

Соковитий фрукт, хрусткі овочі, відварені перепелині яйця і ніжне авокадо чудово доповнюють рибу. Салат з авокадо і тунцем – чудовий варіант для ситної вечері.

Інгредієнти:

  • Перепелині яйця – 6-8 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Оливкова олія – 3 ст. л.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Огірки – 1-2 шт.
  • Листовий салат – 1 пучок
  • Консервований тунець – 200 г
  • Сіль – на смак
  • Перець чорний мелений – на смак

Спосіб приготування:

  1. Зваріть перепелині яйця, остудіть, почистьте і розріжте на половинки.
  2. З лимона вичавіть дві столові ложки соку. Змішайте з оливковою олією.
  3. Авокадо і яблуко наріжте тонкими скибочками, огірки – кружальцями. Салат нарвіть руками. Чудово підійдуть яблука кисло-солодких сортів.
  4. З банки з консервами злийте рідину і розімніть виделкою рибу.
  5. Складіть в миску листовий салат, рибу, шматочки яблука, огірків і авокадо. Полийте заправкою, посоліть, поперчіть і перемішайте.
  6. Тепер салат прикрасьте перепелиними яйцями й відразу ж подавайте до столу.

Додавайте свої рецепти смачних салатів з авокадо у коментарі!