Π’ΠΎΠΏ-10 Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Ρ–Π² сирників

Π†Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½Ρ– сирники – Ρ†Π΅ Π½Ρ–ΠΆΠ½Π° сирна Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠ° Ρ–Π· Ρ…Ρ€ΡƒΡΡ‚ΠΊΠΎΡŽ ΡΠΊΠΎΡ€ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ. Для Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΡŒΠΎΡ… ця страва – справТній смак дитинства. АдТС самС сирники Π½Π°ΠΌ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ часто Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π»ΠΈ бабусі Ρ‚Π° мамусі Π½Π° сніданок, ΠΊΠΎΠ»ΠΈ ΠΌΠΈ Π±ΡƒΠ»ΠΈ Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒΠΌΠΈ. Особливо сирники смакували Π²Π»Ρ–Ρ‚ΠΊΡƒ, Π°Π΄ΠΆΠ΅ Ρ‚ΠΎΠ΄Ρ– Π΄ΠΎ Π½ΠΈΡ… Π΄ΠΎΠ΄Π°Π²Π°Π»ΠΈ Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚Π½Ρ– ягоди Ρ‚Π° Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ. Π‘ΡŒΠΎΠ³ΠΎΠ΄Π½Ρ– ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π½Π°ΠΉΡ‚ΠΈ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ ΠΏΡ–Π΄ΠΊΠ°Π·ΠΎΠΊ, як ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ як смачні сирники. АлС, Π½Π° Таль, Π½Π΅ усі Π· Π½ΠΈΡ… Π΄Ρ–Ρ”Π²Ρ–. Π’ΠΎΠΌΡƒ Ρ‚Ρ€Π΅Π±Π° ΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Ρ–Ρ€Π΅Π½ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ сирників, який ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° швидСнько ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΉ насолодТуватися ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½Π°Π΄Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΈΠΌ смаком. 

Аби Π΄ΠΎΠΏΠΎΠΌΠΎΠ³Ρ‚ΠΈ Π²Π°ΠΌ Ρƒ Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ, ΠΌΠΈ ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π»ΠΈ Π½Π°Π΄Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎ смачні Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ сирників, які Ρ‚ΠΎΡ‡Π½ΠΎ ΡΡ‚Π°Π½ΡƒΡ‚ΡŒ вашою ΡƒΠ»ΡŽΠ±Π»Π΅Π½ΠΎΡŽ ΡΡ‚Ρ€Π°Π²ΠΎΡŽ Ρ‚Π° ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Π½ΡƒΡ‚ΡŒ вас Ρƒ дитинство.

1. ΠšΠ»Π°ΡΠΈΡ‡Π½Ρ– сирники

ΠšΠ»Π°ΡΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ ΠΏΠΈΡˆΠ½ΠΈΡ… Ρ– Π½Ρ–ΠΆΠ½ΠΈΡ… сирників. Часто Π²ΠΎΠ½ΠΈ Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚ΡŒ плоскими, Π°Π»Π΅ сирники ΠΏΠΎ Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Ρƒ Π²ΠΈΠΉΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρƒ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΡ— господині.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ  – 300 Π³
  • Яйця – 1 ΡˆΡ‚.
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком
  • Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ – 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Рослинна олія – 100 ΠΌΠ»

Бпосіб приготування:

  1. Π‘ΠΈΡ€ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–ΠΌΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ видСлкою. Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ ΠΏΠΎ консистСнції сиру: якщо Π²Ρ–Π½ Π· ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠΈΠ½ΠΊΠ°ΠΌΠΈ, Ρ‚ΠΎ ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π·Π° всС Π±ΡƒΠ΄Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΡ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅ сито, Ρ‚ΠΎΠ΄Ρ– тСкстура сиру станС Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ€Ρ–Π΄Π½ΠΎΡŽ.
  2. Π’Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π² сир яйцС.
  3. Π”ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ всС видСлкою.
  4. ΠŸΠΎΡΠΎΠ»Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ– Ρ‰Π΅ Ρ€Π°Π· ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  5. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€. Π’Π°ΠΊΠΎΠΆ Π½Π° Ρ†Ρ–ΠΉ стадії ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π² тісто Ρ– ΡΠΊΡ–ΡΡŒ ΡƒΠ»ΡŽΠ±Π»Π΅Π½Ρ– Π²Π°ΠΌΠΈ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈΠ·Π°Ρ‚ΠΎΡ€ΠΈ. Π’Π°Π½Ρ–Π»ΡŒ Π°Π±ΠΎ Π²Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ†ΡŽ – Π΄Ρ–Ρ‚ΠΈ особливо Π»ΡŽΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒ Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΡƒ Π· Π·Π°ΠΏΠ°Ρ…ΠΎΠΌ Π²Π°Π½Ρ–Π»Ρ–.
  6. ΠŸΡ€ΠΎΡΡ–ΠΉΡ‚Π΅ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ (1 ст. Π». Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π° Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ для панірування). ΠšΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π½Π΅ Π½Π΅Ρ…Ρ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρ†ΠΈΠΌ процСсом, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ Ρ‰ΠΎ ΠΏΡ–Π΄ час ΠΏΡ€ΠΎΡΡ–ΡŽΠ²Π°Π½Π½Ρ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ Π½Π°ΡΠΈΡ‡ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ киснСм Ρ– Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ– сирники Π²ΠΈΠΉΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ повітряні ΠΉ Π½Ρ–ΠΆΠ½Ρ–. 
  7. Π‘Π΅Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ тіста Ρ– сформуйтС Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– ΠΊΠΎΡ€ΠΆΠΈΠΊΠΈ.
  8. ΠžΠ±Π²Π°Π»ΡΠΉΡ‚Π΅ Π· усіх Π±ΠΎΠΊΡ–Π² Π² Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Ρ–, Ρ‰ΠΎ залишилося. 
  9. Π£ сковорідці Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²ΠΈ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΡ”Ρ‚Π΅ Π½Π° рослинній ΠΎΠ»Ρ–Ρ—, використовуйтС Ρ€Π°Ρ„Ρ–Π½ΠΎΠ²Π°Π½Ρƒ, – Π²ΠΎΠ½Π° Π½Π΅ Π±ΡƒΠ΄Π΅ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ€Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° сковороді. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ сирники Ρ‚Π° Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– близько 7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π· ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ.
  10. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π°ΠΊΡƒΡ€Π°Ρ‚Π½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ сирники ΠΉ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ 7-10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. МоТливо Π·Π½Π°Π΄ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΡ‚ΠΈ сковорідку ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ Ρ– довСсти сирники Π΄ΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΡ— готовності, Ρ‰ΠΎΠ± сСрСдинка Ρ‚Π΅ΠΆ ΠΏΡ€ΠΎΠΏΠ΅ΠΊΠ»Π°ΡΡŒ.

2. ΠŸΠΈΡˆΠ½Ρ– сирники Π½Π° ΠΌΠ°Π½Ρ†Ρ–

Π§ΡƒΠ΄ΠΎΠ²Ρ– ΠΌΠ°Π½Π½Ρ– сирники Π΄ΠΎ сніданку для всієї Ρ€ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ. НіТні сирники Π· манкою, Π· Ρ…Ρ€ΡƒΡΡ‚ΠΊΠΎΡŽ ΡΠΊΠΎΡ€ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ, посмаТСні Π½Π° сковороді, ΡΡ‚Π°Π½ΡƒΡ‚ΡŒ ΠΏΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡΠΎΡŽ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-якого столу.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ  – 200 Π³
  • Яйця – 1 ΡˆΡ‚.
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком
  • Манка – 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ 
  • ΠœΡƒΠΊΠ° – 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ 
  • Рослинна олія – 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ

Бпосіб приготування:

  1. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ ваш сир Π· ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠΈΠ½ΠΊΠ°ΠΌΠΈ, – для Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ€Ρ–Π΄Π½ΠΎΡ— тСкстури сирників ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ Π± ΠΏΡ€ΠΎΡ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· сито. Π’Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π² сир яйцС Ρ– Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ видСлкою. 
  2. ΠŸΠΎΡΠΎΠ»Ρ–Ρ‚ΡŒ, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€. Π—Π° баТанням Ρ†Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π±ΡƒΡ‚ΠΈ ΠΉ Π²Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Ρ‰Ρ–ΠΏΠΊΡƒ ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ†Ρ–. ВсС Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  3. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ ΠΌΠ°Π½Π½ΠΎΡ— ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠΈ. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ набрякання ΠΌΠ°Π½ΠΊΠΈ Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π½Π° 10. Вісто станС Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ Ρ‰ΠΎ ΠΌΠ°Π½Π½Π° ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ° Π²Π±Π΅Ρ€Π΅ всю Π²ΠΎΠ»ΠΎΠ³Ρƒ.
  4. Π£ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»Ρ†Ρ– Π·ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ°Π½ΠΊΡƒ Ρ– Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ, Ρ‰ΠΎ залишилося, Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  5. Π— сирного тіста Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΠΉΡ‚Π΅ сирники ΠΉ обваляйтС Ρ—Ρ… Π² ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡ– Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π° Ρ– ΠΌΠ°Π½ΠΊΠΈ.
  6. Π£ сковорідці Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ. ΠžΠ»Ρ–Ρ  ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π±ΡƒΡ‚ΠΈ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-якою: Ρ– оливковою, Ρ– ΠΊΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·ΡΠ½ΠΎΡŽ. АлС Π³ΠΎΠ»ΠΎΠ²Π½Π΅, Ρ‰ΠΎΠ± Π²ΠΎΠ½Π° Π±ΡƒΠ»Π° Ρ€Π°Ρ„Ρ–Π½ΠΎΠ²Π°Π½Π°, – Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ Ρ‚Π°ΠΊΠ΅ олія Π½Π΅ підгоряє Ρ– Π½Π΅ Π΄ΠΈΠΌΠΈΡ‚ΡŒ.
  7. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ сирники Π½Π° сковорідку Ρ– Π·ΠΌΠ΅Π½ΡˆΡ‚Π΅ вогонь Π΄ΠΎ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π½ΠΈΠΆΡ‡Π΅ ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ. Π‘ΠΌΠ°ΠΆΡ‚Π΅ сирники близько 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π· ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ.
  8. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π°ΠΊΡƒΡ€Π°Ρ‚Π½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ сирники Π· манкою, Π·ΠΌΠ΅Π½ΡˆΡ‚Π΅ вогонь Π΄ΠΎ ΠΌΡ–Π½Ρ–ΠΌΡƒΠΌΡƒ Ρ– Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ готовності. МоТливо Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Π΅Ρ‚ΡŒΡΡ Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΡ‚ΠΈ сковорідку ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ.

3. Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΊΠΈ Π±Π΅Π· ΡΡ”Ρ†ΡŒ

Π§ΡƒΠ΄ΠΎΠ²Ρ– Π½Ρ–ΠΆΠ½Ρ– сирники Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚ΡŒ ΠΌ’якими ΠΉ Ρ€ΡƒΠΌ’яними, Π²ΠΈΠ³Π»ΡΠ΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π°ΠΏΠ΅Ρ‚ΠΈΡ‚Π½ΠΎ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Ρƒ вас закінчилися яйця, Ρ†Π΅ Π½Π΅ ΠΏΡ€ΠΈΠ²Ρ–Π΄ відмовляти собі Π² Π·Π°Π΄ΠΎΠ²ΠΎΠ»Π΅Π½Π½Ρ– поласувати смачними сирниками.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ – 400 Π³
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ 
  • Манка – 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ 
  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½Π° – 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ° 
  • Π’Π°Π½Ρ–Π»ΡŒ – 1 Π³
  • Π‘ΠΎΠ΄Π° Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²Π° – 1 Π³
  • Рослинна олія – 30 Π³
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ – 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ 

Бпосіб приготування:

  1. Π£ простору Ρ‡Π°ΡˆΡƒ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ сир.
  2. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ нього Π΄Ρ€Ρ–Π±ΠΊΡƒ солі, Π²Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½ Ρ– Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€. Π ΠΎΠ·Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ всС Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ.
  3. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ смСтану, Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ Ρ– ΠΌΠ°Π½ΠΊΡƒ.
  4. Π’ΡΡŽ масу Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ постояти Π½Π° 30 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Π—Π° Ρ†Π΅ΠΉ час ΠΌΠ°Π½ΠΊΠ° набубнявіє Ρ– тісто станС Π³ΡƒΡΡ‚Ρ–ΡˆΠΈΠΌ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ сир Ρƒ вас Π²ΠΎΠ»ΠΎΠ³ΠΈΠΉ, Ρ‚ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° обійтися Ρ– Π±Π΅Π· смСтани. 
  5. Π’ ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΡƒ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΡƒ насиптС Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π°. Π›ΠΎΠΆΠΊΡƒ Π·Π°Π½ΡƒΡ€ΡŽΠΉΡ‚Π΅ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ Ρ– Π±Π΅Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π· Ρ—Ρ— допомогою Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ сирного тіста. ΠžΠ±Π²Π°Π»ΡΠΉΡ‚Π΅ тісто Π² Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Ρ– ΠΉ сформуйтС Ρ€ΡƒΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– ΠΊΠΎΡ€ΠΆΡ–. 
  6. Π‘ΠΊΠΎΠ²ΠΎΡ€Ρ–Π΄ΠΊΡƒ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ гарячого стану Ρ– Π½Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΎΠ»Ρ–Ρ—. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ сирники Ρ‚Π° обсмаТити Π½Π° Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– протягом Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ.
  7. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ сирники ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π·Π° допомогою Π»ΠΎΠΏΠ°Ρ‚ΠΊΠΈ Ρ‚Π° обсмаТтС Ρ—Ρ… Π· Ρ–Π½ΡˆΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ Π΄ΠΎ золотистого ΠΊΠΎΠ»ΡŒΠΎΡ€Ρƒ.

4. ΠŸΠΎΠ²Ρ–Ρ‚Ρ€ΡΠ½Ρ– сирники Ρƒ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ–

Π–ΠΎΠ΄Π½ΠΈΡ… Π·Π°ΠΉΠ²ΠΈΡ… ΠΊΠ°Π»ΠΎΡ€Ρ–ΠΉ Π²Ρ–Π΄ ΠΎΠ»Ρ–Ρ—. Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΊΠΈ, ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°Π½Ρ– Π² Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ–, Π½Π΅ ΠΏΠΎΡΡ‚ΡƒΠΏΠ°ΡŽΡ‚ΡŒΡΡ смаком обсмаТСним. А часом Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€ΡˆΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Ρ—Ρ…. Π’ΠΎΠ½ΠΈ мСнш ΠΊΠ°Π»ΠΎΡ€Ρ–ΠΉΠ½Ρ– ΠΉ Π·Π°ΠΏΠ΅ΠΊΡ‚ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΎΠ΄Ρ€Π°Π·Ρƒ всю ΠΏΠ°Ρ€Ρ‚Ρ–ΡŽ, Π° Π½Π΅ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ Ρ‚Ρ–, які Π²ΠΌΡ–Ρ‰ΡƒΡ” сковорідка.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ – 400 Π³
  • Яйця – 2 ΡˆΡ‚.
  • Π’Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 10 Π³
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 4 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – 0.5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ 
  • ΠŸΡˆΠ΅Π½ΠΈΡ‡Π½Π΅ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ – 6 столових Π»ΠΎΠΆΠΎΠΊ 
  • Π ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡ – 0.5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ

Бпосіб приготування:

  1. Яйця Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π·Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π² миску. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄Ρ€Ρ–Π±ΠΊΡƒ солі. Π’ΠΈΠ΄Π΅Π»ΠΊΠΎΡŽ Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° Π·Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ яйця Π΄ΠΎ утворСння Π»Π΅Π³ΠΊΠΈΡ… Π±ΡƒΠ»ΡŒΠ±Π°ΡˆΠΎΠΊ.
  2. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ сир Π² миску Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Ρ–ΠΌΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ видСлкою. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, Π²Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ Ρ– Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ сирнС тісто Π΄ΠΎ однорідності.
  3. ΠŸΡ€ΠΎΡΡ–ΠΉΡ‚Π΅ Π² миску Π΄Π²Ρ– Ρ‚Ρ€Π΅Ρ‚ΠΈΠ½ΠΈ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π°. Π†Π½ΡˆΡƒ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΡŒΡΡ для Ρ„Ρ–Π½Ρ–ΡˆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ обвалювання сирників.
  4. Π—Π½ΠΎΠ²Ρƒ Ρ€Π΅Ρ‚Π΅Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ всі Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ.
  5. Π’ΠΎΠ»ΠΎΠ³ΠΈΠΌΠΈ Ρ€ΡƒΠΊΠ°ΠΌΠΈ сформуйтС Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– Π°ΠΊΡƒΡ€Π°Ρ‚Π½Ρ– сирники ΠΉ обваляйтС Ρ—Ρ… Ρƒ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Ρ– Π· усіх Π±ΠΎΠΊΡ–Π². Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π΄Π΅ΠΊΠΎ, застСлСнС Π°Π½Ρ‚ΠΈΠΏΡ€ΠΈΠ³Π°Ρ€Π½ΠΈΠΌ листом для Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ сирники протягом 40 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π·Π° Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΈ 180 градусів. Π§Π΅Ρ€Π΅Π· 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π²Ρ–Π΄ ΠΏΠΎΡ‡Π°Ρ‚ΠΊΡƒ приготування сирники ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½ΡƒΡ‚ΠΈ Π½Π° Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΉ Π±Ρ–ΠΊ.

5. Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΊΠΈ Π· яблуками

ΠŸΡ€Π°Π²Π΄Ρƒ ΠΊΠ°ΠΆΡƒΡ‚ΡŒ – Ρ‡ΠΈΠΌ ΠΏΡ€ΠΎΡΡ‚Ρ–ΡˆΠ΅, Ρ‚ΠΈΠΌ ΡΠΌΠ°Ρ‡Π½Ρ–ΡˆΠ΅.А Ρ†Ρ– сирники Π½Π°Π΄Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎ Π»Π΅Π³ΠΊΡ–. Π’Π° запам’ятайтС, Ρ‰ΠΎ для Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Ρƒ ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ ΠΆΠΈΡ€Π½ΠΈΠΉ сир, Π° яблука – кисло-солодкі.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ – 450 Π³
  • Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° – 250 Π³
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ – 50 Π³
  • Яйця – 2 ΡˆΡ‚.
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ

Бпосіб приготування:

  1. Π£ Π³Π»ΠΈΠ±ΠΎΠΊΡ–ΠΉ мисці Π·’Ρ”Π΄Π½Π°ΠΉΡ‚Π΅ сир Ρ– яйця.
  2. Π ΠΎΠ·Ρ–ΠΌΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ всС видСлкою Π΄ΠΎ однорідності, Ρ‰ΠΎΠ± Π½Π΅ Π±ΡƒΠ»ΠΎ Π³Ρ€ΡƒΠ΄ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ. Π—Π° баТанням ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π±ΠΈΡ‚ΠΈ масу Π±Π»Π΅Π½Π΄Π΅Ρ€ΠΎΠΌ, Ρ‚ΠΎΠ΄Ρ– маса Π²ΠΈΠΉΠ΄Π΅ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ€Ρ–Π΄Π½Π°.
  3. Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅, Π²ΠΈΠ΄Π°Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ насіння. М’ΡΠΊΡƒΡˆ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π°Π±ΠΎ Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  4. Π’ ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Π½Ρƒ сирну масу Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½Ρ– яблука Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  5. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ масу Ρ‰Π΅ Ρ€Π°Π·. Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Ρ– Ρ€Ρ–Π²Π½ΠΎΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΎ розподілитися ΠΏΠΎ тісту. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ тісто Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Ρ€Ρ–Π΄ΠΊΠΈΠΌ, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π°.
  6. Π’ΠΎΠ»ΠΎΠ³ΠΈΠΌΠΈ Ρ€ΡƒΠΊΠ°ΠΌΠΈ сформуйтС Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– сирники Π· сирно-яблучної маси Ρ‚Π° обваляйтС Ρ—Ρ… Ρƒ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Ρ–.
  7. Π£ сковороді Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ Ρ– смаТтС сирники ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 4-5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π· ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ. Π”ΠΎ золотистої скоринки.
  8. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ сирники Π½Π° Π΄Ρ€ΡƒΠ³ΠΈΠΉ Π±Ρ–ΠΊ, Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ сковорідку ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ Ρ– Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ готовності.

6. Π›Ρ–Π½ΠΈΠ²Ρ– сирники

Π”ΡƒΠΆΠ΅ швидка Ρ– проста страва Π½Π° сніданок. Π›Π΅Π΄Π°Ρ‡Ρ– сирники Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ, Ρ‰ΠΎ Ρ—Ρ… Π½Π΅ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ смаТити, стоячи біля ΠΏΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ, Π° ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ всС покласти Π² киплячу Π²ΠΎΠ΄Ρƒ Ρ– Π·Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ – 180 Π³
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 20 Π³
  • Яйця – 1 ΡˆΡ‚.
  • Манка – 50 Π³
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – 2,5 Π³

Бпосіб приготування:

  1. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ сир Π² миску Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Ρ–ΠΌΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ, після Ρ‡ΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ нього ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€.
  2. ДосиптС ΠΌΠ°Π½ΠΊΡƒ, Π·Π½ΠΎΠ²Ρƒ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅. 
  3. Π—Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ тісто постояти Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ 20.
  4. Π’Π΅ΠΏΠ΅Ρ€ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΡ”ΠΌΠΎ сирники. Π ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ†Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π°, просто ΡΠΊΠ°Ρ‡Π°Π²ΡˆΠΈ Π· тіста ковбаску Ρ– ΠΏΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Π½ΠΎΠΆΠ΅ΠΌ.

7. Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΊΠΈ Π· ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ

Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΊΠΈ Π· ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ – Ρ†Π΅ Ρ– смачно, Ρ– корисно. Π¦Π΅ заряд Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½Ρ–Π² Π½Π° сніданок, який Π·Π΄ΠΈΠ²ΡƒΡ” своїм смаком. 

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ – 250 Π³
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° – 150 Π³
  • Манка – 50 Π³
  • Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло – 15 Π³
  • Яйця – 1 ΡˆΡ‚.
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ 
  • Π’Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½ – 0.4 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ 
  • Рослинна олія – Π·Π° смаком

Бпосіб приготування:

  1. ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅, Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ– ΠΉ ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² сковорідку.
  2. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло Ρ– 2 ст. Π». Π²ΠΎΠ΄ΠΈ. Π’ΡƒΡˆΠΊΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΡ–Π΄ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π΄ΠΎ ΠΌ’якості ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΈ Ρ‚Π° ΠΎΡΡ‚ΡƒΠ΄Ρ–Ρ‚ΡŒ. 
  3. Π—’Ρ”Π΄Π½Π°ΠΉΡ‚Π΅ сир, яйцС, Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ Ρ– Π²Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½. ВсС ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  4. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π² сир Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΠΎΠ²Π°Π½Ρƒ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Ρ– Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ однорідності.
  5. ВсиптС ΠΌΠ°Π½ΠΊΡƒ Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅. ΠžΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Π½Π° маса ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Π° Π±ΡƒΡ‚ΠΈ Π΄ΠΎΡΡ‚Π°Ρ‚Π½ΡŒΠΎ Π΅Π»Π°ΡΡ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΎΡŽ, Π°Π»Π΅ Π½Π΅ розпадатися ΠΏΡ–Π΄ час формування.
  6. Π‘Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΠΉΡ‚Π΅ Π· тіста сирники ΠΉ обваляйтС ΠΌΠ°Π½Π½Ρ–ΠΉ ΠΊΡ€ΡƒΠΏΡ–, Ρ‰ΠΎ залишилася.
  7. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΠΈΡ‚ΠΈ сирники Π½Π° ΠΎΠ»Ρ–Ρ—  ΠΏΠΎ 4-5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π· ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ– сирники Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° сСрвСтку, Ρ‰ΠΎΠ± стік Π·Π°ΠΉΠ²ΠΈΠΉ ΠΆΠΈΡ€.

8. Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΊΠΈ Ρ–Π· Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΌ сиром Ρ– зСлСнню

НіТний сир, який Ρ‚ΡΠ³Π½Π΅Ρ‚ΡŒΡΡ, Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Π° зСлСнь Ρ– хрустка скоринка – Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½Π΅ поєднання Ρ†Ρ–Ρ”Ρ— страви! Π§ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎ закуска, ситний сніданок Π°Π±ΠΎ просто смачний пСрСкус.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ – 200 Π³
  • Π―Ρ”Ρ‡Π½Ρ– ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠΈ – 1 ΡˆΡ‚.
  • Π’Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ сир – 80 Π³
  • Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ – 10 Π³
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ – 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ 
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ – Π·Π° смаком

Бпосіб приготування:

  1. Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ – ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° взяти Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ, ΠΊΡ–Π½Π·Ρƒ, ΠΊΡ€Ρ–ΠΏ, всС Π² Ρ€Ρ–Π²Π½ΠΈΡ… пропорціях. 
  2. Π‘ΠΈΡ€ Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–. Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π° Ρ– Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅. 
  3. ΠŸΠΎΠ²Π΅Ρ€Ρ…Π½ΡŽ, Π½Π° якій Π±ΡƒΠ΄Π΅Ρ‚Π΅ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ сирники посиптС Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎΠΌ. ΠœΠ°ΡΡƒ ΠΏΠΎΠ΄Ρ–Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° 7 Ρ€Ρ–Π²Π½ΠΈΡ… частин. КоТСн ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ ΠΏΠΎ 50 Π³. 
  4. Π‘Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΠΉΡ‚Π΅ сирники, додавши всСрСдину ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΠΊ Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΎΠ³ΠΎ сиру. 
  5. Π‘ΠΌΠ°ΠΆΡ‚Π΅ Π½Π° сковороді, Π½Π° ΠΎΠ»Ρ–Ρ—, Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–, Π· ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ ΠΏΠΎ 4-5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. АлС ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ орієнтуватися Π½Π° золотисту, Ρ€ΡƒΠΌ’яну скоринку. 

9. Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΊΠΈ Π· вівсяного Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π° Ρ‚Π° Π· Ρ€Π΅Π²Π΅Π½Π΅ΠΌ

Завдяки вівсяному Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Ρ– тісто Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ ΠΌ’яким Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚Π»ΠΈΠ²ΠΈΠΌ. Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΊΠΈ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ ситні – ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΉ сирник Π·Π°ΠΌΡ–Π½ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΡ†Ρ–Π½Π½ΠΈΠΉ сніданок.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ – 500 Π³
  • Вівсяна ΠΌΡƒΠΊΠ° -130 Π³
  • Π Π΅Π²Ρ–Π½ΡŒ – 120 Π³
  • Π†Π·ΡŽΠΌ – 25 Π³
  • Яйця – 2 ΡˆΡ‚.
  • МСд – 4 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Рослинна олія – 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ – 2 Π³

Бпосіб приготування:

  1. Π Π΅Π²Ρ–Π½ΡŒ Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅, ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ Π²Ρ–Π΄ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΈ Ρ‚Π° Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  2. Π†Π·ΡŽΠΌ Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΉ ΠΎΠ±ΡΡƒΡˆΡ–Ρ‚ΡŒ.
  3. Π‘ΠΈΡ€ Π·’Ρ”Π΄Π½Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π· ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠΌ Ρ– ΡΡ–Π»Π»ΡŽ Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ однорідності.
  4. Яйця Π·Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π²Ρ–Π½ΠΈΡ‡ΠΊΠΎΠΌ Π΄ΠΎ однорідності.
  5. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π² сир Π·Π±ΠΈΡ‚Ρ– яйця, вівсяну ΠΌΡƒΠΊΡƒ, Ρ€Π΅Π²Ρ–Π½ΡŒ Ρ– Ρ€ΠΎΠ΄Π·ΠΈΠ½ΠΊΠΈ.
  6. Π”ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ масу Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ Π½Π° 15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  7. Π†Π· сирної маси сформуйтС Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΉ сирник Ρ– обваляйтС ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Ρƒ вівсяному Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Ρ–.
  8. Π£ сковороді Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ Ρ‚Π° обсмаТити Π½Π° Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ сирники Π· Π΄Π²ΠΎΡ… сторін Π΄ΠΎ золотистого ΠΊΠΎΠ»ΡŒΠΎΡ€Ρƒ.

10. Π”Ρ–Ρ”Ρ‚ΠΈΡ‡Π½Ρ– сирники

Π‘ΠΎΡ—ΡˆΡΡ Π·Π° Ρ„Ρ–Π³ΡƒΡ€Ρƒ, Π°Π»Π΅ любиш сирники? Π’ΠΎΠ΄Ρ– Ρ†Π΅ΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ Ρ‚Π²Ρ–ΠΉ. НС ΠΊΠ°Π»ΠΎΡ€Ρ–ΠΉΠ½Ρ– сирники, які ΠΏΠΎΡ€Π°Π΄ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Ρ‚Π΅Π±Π΅ Ρ‚Π° Ρ‚Π²ΠΎΡŽ Ρ„Ρ–Π³ΡƒΡ€Ρƒ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ – 150 Π³
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ – 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Ρ– яйця – 1 ΡˆΡ‚. 
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°

Бпосіб приготування:

  1. Π’Ρ–Π΄ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΡ‚Π΅ Π±Ρ–Π»ΠΊΠΈ Π²Ρ–Π΄ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΡ–Π².
  2. Π—Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ Π±Ρ–Π»ΠΎΠΊ Π΄ΠΎ ΠΌΡ–Ρ†Π½ΠΈΡ… ΠΏΡ–ΠΊΡ–Π² (якщо ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½ΡƒΡ‚ΠΈ миску Π±Ρ–Π»ΠΊΠΈ Π½Π΅ ΠΌΠ°ΡŽΡ‚ΡŒ ΠΏΠ°Π΄Π°Ρ‚ΠΈ Π²Π½ΠΈΠ·)
  3. Π”ΠΎ сиру Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΠΊ
  4. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π±Π»Π΅Π½Π΄Π΅Ρ€ΠΎΠΌ сир, якщо Π²Ρ–Π½ зСрнистий Π°Π±ΠΎ розсипчастий.
  5. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€ΠΎΡ…Ρƒ просіянС Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ всС. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ. 
  6. Π’ ΠΊΡ–Π½Ρ†Ρ– Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π·Π±ΠΈΡ‚ΠΈΠΉ Π±Ρ–Π»ΠΎΠΊ Ρ– всС Π°ΠΊΡƒΡ€Π°Ρ‚Π½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅. 
  7. Π‘Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ сирники. МоТна обваляти Π² Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Ρ–, Π° ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Ρ– Π±Π΅Π· нього, Π°Π»Π΅ Ρ‚ΠΎΠ΄Ρ– Π½Π΅ Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π°ΠΏΠ΅Ρ‚ΠΈΡ‚Π½ΠΎΡ— скоринки. 
  8. Π ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ сковорідку (ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π· маслом, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π±Π΅Π·), Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° сковорідку сирники Ρ‚Π° Π·ΠΌΠ΅Π½ΡˆΡ‚Π΅ вогонь Π΄ΠΎ ΠΌΡ–Π½Ρ–ΠΌΡƒΠΌΡƒ.

Π”ΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ свої Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ смачних сирників, ΠΌΠΈ Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ створимо Π΄ΠΎΠ±Ρ–Ρ€ΠΊΡƒ Π½Π°ΠΉΠΊΡ€Π°Ρ‰ΠΈΡ… страв для  столу!