Π¨Π²ΠΈΠ΄ΠΊΠΈΠΉ ягідний ΠΏΠΈΡ€Ρ–Π³: ΠΏΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚

Π£ ΠΏΠΎΡ€Ρƒ ягід Ρ…ΠΎΡ‡Π΅Ρ‚ΡŒΡΡ з’їсти Ρ—Ρ… ΡΠΊΠ½Π°ΠΉΠ±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ Ρ– насититися Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½Π°ΠΌΠΈ Π½Π° Ρ†Ρ–Π»ΠΈΠΉ Ρ€Ρ–ΠΊ. Однак їсти Ρ—Ρ… просто ТмСнями швидко Π½Π°Π±Ρ€ΠΈΠ΄Π°Ρ”, Ρ– Ρ‚ΠΎΠ΄Ρ– Ρ…ΠΎΡ‡Π΅Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‡ΠΎΠ³ΠΎΡΡŒ смачного Ρ– швидкого. Π¨Π²ΠΈΠ΄ΠΊΠΈΠΉ ягідний ΠΏΠΈΡ€Ρ–Π³ – Ρ†Π΅ прСкрасний Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚, як Π±Π΅Π· Π·Π°ΠΉΠ²ΠΈΡ… Π·ΡƒΡΠΈΠ»ΡŒ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ дСсСрт, якщо гості ΠΌΠ°ΡŽΡ‚ΡŒ Π±Ρ–Ρ‚ΠΈ Π· Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ Π½Π° Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½Ρƒ. Π”ΠΎ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ ΠΆ Ρ†Π΅ΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ ягідного ΠΏΠΈΡ€ΠΎΠ³Π° Π²Π°Ρ€Ρ‚ΠΈΠΉ ΡƒΠ²Π°Π³ΠΈ, Π°Π΄ΠΆΠ΅, для нього Π²ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ використовувати Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-які ягоди, які Π·Π°Ρ€Π°Π· Ρ” Ρƒ вас Ρƒ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΡƒ. 

Π’ΠΎΠΌΡƒ ΠΌΠΈ ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π»ΠΈ Π½Π°Π΄Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎ швидкий Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ ягідного ΠΏΠΈΡ€ΠΎΠ³Π°, який ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΡˆΠΈΡ‚ΡŒ вас своїм солодким смаком. 

Час приготування: 45 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½

ΠšΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–ΠΉ: 10Β 

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:Β Β 

  • ΠŸΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ для ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²Π° – 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°Β 
  • Π‘Π²Ρ–ΠΆΡ– ягоди – 400 Π³
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ – 200 Π³
  • Π―ΠΉΡ†Π΅ курячС – 1 ΡˆΡ‚.
  • ΠœΠ°Ρ€Π³Π°Ρ€ΠΈΠ½ – 150 Π³
  • ΠšΠ΅Ρ„Ρ–Ρ€ – 100 ΠΌΠ»
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ – 200 Π³
  • Π’Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½ – 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°

Π—Π±ΠΈΡ‚ΠΈ масло Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ яйцС Ρ– ΠΊΠ΅Ρ„Ρ–Ρ€. Висипати Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ, Π·ΠΌΡ–ΡˆΠ°Π½Π΅ Π· Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡Π΅ΠΌ Ρ– Π²Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½ΠΎΠΌ. Π’ΠΈΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ тісто Π² Π·ΠΌΠ°Ρ‰Π΅Π½Ρƒ маслом Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ. Викласти Π·Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ ягоди (Ρ‡ΠΎΡ€Π½Ρƒ смородину, ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½Ρƒ, Ρ‰ΠΎ Ρ”) Ρ– посипати Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°Ρ‚ΠΈ 25 Ρ…Π² ΠΏΡ€ΠΈ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Ρ– 200 градусів. Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π”ΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ свої Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ смачних ΠΏΠΈΡ€ΠΎΠ³Ρ–Π² Ρ– ΠΌΠΈ Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ створимо Π΄ΠΎΠ±Ρ–Ρ€ΠΊΡƒ Π½Π°ΠΉΠΊΡ€Π°Ρ‰ΠΈΡ… дСсСртів!